Şimdi Ara

Matematik Kanalı Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TYT için Eyüp b. + Mikail hoca gitmeyi düşünüyorum nadiren hocalara geldik'e de bakarım. Sizce önemli tyt konuları için Behzat Rasuli almalı mıyım yani kaf 2 ?

• uppppppp
  • Behzat'dan dinleyeceksen AYT dinle sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uppppppppp
  • eyüb b+ mikail'den tyt dinlemeye kalkışırsan 4-5 ayda biter tyt mat.
  • ne önerirsiniz?
  • Abi iki kanal ne ya ciddi misin ? sen bir de hocalara geldik de bakarım yazmışsın .Dinleyeceğine soru çözsen daha iyi kardeşim. Mikail bile sana yeter bence abartmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicen -- 4 Eylül 2019; 17:47:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abicen kullanıcısına yanıt
    Aslında şöyle düşünüyordum mikail hocadan fonksiyon gibi önemli konuları alıcaktım sadece. Ama para verirsem dediğiniz gibi sadece mikail yapacaktım zaten.
  • Kaf al da mazot parası çıksın

• tyt için konu anlatımı değil pratik yapmak önemli. hocalara geldik veya benzeri çoook ucuz anlatmayan ama mantığını öğreten bi kanaldan not alarak çalış sonra soru çözmeye başla

• temelin nasıl hocam? bu en önemli konu. eğer iyiyse senin soru çözümlerinde hızlı olmanı sağlayacak tercihlerde bulunman iyi olur.
  • hippasus H kullanıcısına yanıt
    Çok ucuz anlatmayan derken? Mikail hoca gayet yeterli bence hatta bütün derslerini almalımıyım bence gerek yok mesela sayı basamakları dersi.

• uzun yazcağıma ucuz yazmışım kdjdj

• nebalbo kullanıcısına yanıt
    Mezunum. Temelim iyi sayılır. Tyt ve ayt de 15 er tane yaptım

• Ben genellikle teknofem izlerdim fakat bazı konular müfredat dışı olduğu için bıyıklı matematiğe geçtim.İzlemeni öneririm
  • İlyas Güneş köklü sayılar dinledim bugün gerçekten çok iyiydi her soru tipini inceliyor neredeyse anladığını hissediyorsun
  • Mchunchu kullanıcısına yanıt
    Hocam memnun musunuz selim hocadan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrhnn kullanıcısına yanıt
    konuyu temelden anlatıyor .Ama yeni nesil sorular çözmüyor.Konu anlatımını selim hocadan izle bence soru çözümlerinde ilyas güneşi öneriririm
  • Benim hocam kanalından ilyas güneşi izleyebilirsin konuyu bitirdiğinde başka kanallardan da soru çözümü izleyip teste geçersin . Behzat ve mikail hocayı bilmiyorum ama tyt matematik için parayla paket almak yerine youtube + soru bankası daha mantıklı .
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Bende İlyastan gitmeye başladım. Üstüne 345 mi Çözüm Yayınları mı çözmeyi tavsiye edersin hocam ? Çözdüğü soru zorlukları nasıl?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.