Şimdi Ara

Matematik İntegral Çalışma Soruları Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Matematik İntegral Çalışma Soruları Acil
    acilinde çözerseniz çok iyi olur teşekkür ederim.

• sorulara şöyle genel olarak baktım...Sorular direk integral almayla ilgili yani yapılcak herhangi extr bişey yok.. Sadece şu ilk sorudaki gibi xküp-1'e u diceksin.3xkare=du olcak ve integral artık u.du olcak o da u^2/2 olarak çıkar. Yani eğer bunları yapamıyosan ingtegrali başlat çalış kardeş unutmuşsun heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylant09

sorulara şöyle genel olarak baktım...Sorular direk integral almayla ilgili yani yapılcak herhangi extr bişey yok.. Sadece şu ilk sorudaki gibi xküp-1'e u diceksin.3xkare=du olcak ve integral artık u.du olcak o da u^2/2 olarak çıkar. Yani eğer bunları yapamıyosan ingtegrali başlat çalış kardeş unutmuşsun heralde

bunlar büyük ihtimal yazılı soruları arkadaşa çözüm lazım akıl değil
  • balotelli ye katılıyorum bencede çözümleri lazım.
  • kardeşim ben sana balık vermiyorum balık tutmayı öğretiyorum :D git otur integral çalış. bu soruları yapamıyosan belliki eksiksin integralde.. bunlar temel sorular yani bu soruların çözülcek bi tarafı yok. elinde mutlaka integral notları vardır. baka baka yap çalışmış olursun zaten
  • biliyorum basit sorular olduğu ama şuan elektronik devre yapıyorum(dönem ödevi) ve 3-4 gündür sürüyor bu sorulardan pazartesi sınav olucaz yardım eden belki olur diye koydum buraya.
  • hocam ne kadar yardımcı olacak bilmiyorum ama 14 e kadar çözdüm birazdan yada hepsini bitirip fotoğrafını koyarım. ama otur bi 30 dk da olsa bi bak derim normal konuya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil matematik deneme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuya bakcam zaten ama bu sorulara ayırcak vaktim yok hem size alıştırma hem bana kolaylık olur teşekkürler
  •  Matematik İntegral Çalışma Soruları Acil
     Matematik İntegral Çalışma Soruları Acil
    Buyur ... yanlış çıkabilirde en azından yaptım konuya baktığında bakarsın cevaplarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtntk -- 30 Nisan 2011; 0:04:55 >

• çok sağol kontol edicem
  • 1.kağıttaki en sağ taraflarde ne yazıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.