Şimdi Ara

Matematik için My geo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzde 9 ay var geometri için bu 3 kitabı alıp bitirsem geoyu bitirmiş olur muyum yani iyi mi kaliteli mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gereksiz bir yayın. üni için iyi olabilir ama lise için değil. formüllerin nereden geldiklerini, teoremleri falan anlatıyor. çok zaman yer ve yorar.
  • etüt yaptığım bi hocam bu "my" kitaplarının öğrenciye değil öğretmene yönelik olduğunu söylemişti
  • Bende merak ettim hocam sence nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadumlu kullanıcısına yanıt
    Zevkine kullanacaksan tamam ama üni sınavı için değil

• Okkibashi kullanıcısına yanıt
    dershanedeki hocam da bu işi sınav için değil gerçekten öğrenmek istiyorsan al kullan dedi ama yetiştirememe problemim olurmuş sınava kadar eksik olduğum konulara bakmak için kullanacağım sınavdan sonra matematik köyüne gitmek istiyorum o zaman komple başlarım ilginçtir bu sene büyük bir matematik aşkıyla yanıp tutuşuyorum bir delilik yapsam mı acaba
  • sinavlarinefendisi S kullanıcısına yanıt
    Bitirmek istedin mi her şeyi bitirirsin benim geçen sene bitirdiklerimin haddi hesabı yok sınavda şansızlık yaşadım o ayrı mesele şu an çözecek kaynak bulamıyorum eskilerini bir daha çözüyorum yani alınıp çözülür sıkıntı olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kitap gayet lise icin unide falan is gormez, bende var lisede kullanmadigim icin unide mat okuyorum hala duruyor mesela tertemiz

Sinav hazirana alindigi icin cok mantikli bence. Benim de aklima yatti kullanabilirim artik. Uzun suruyor kullanmasi cunku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinavda ispat sormadiklari için sinav odakli almak yanliş olur.

Faydasi olur mu? Elbetde olur fakat uzun vadede az fayda sağlar. Mps1 gibi kaynaklarla kisa vadede fazla fayda sağlayabilirsi

• Seviyeniz iyiyse zaman kaybı olabilir, ben galiba 8. Sınıfta almıştım 9da birazcık baktım ama çok kalındı okul hocalarını falan dinledim başka kaynaklardan çalıştım, olimpiyat için. Ama güzel kitap

Yani ilk cümlede dediğim gibi seviyeniz iyi değilse çözülebilir, ispat gereksiz diyenlere bakmayın, öyle aman aman ispatlar yok gibi veya aklıma gelmedi. İspat yolunu bilmek bazen bir soruyu çözdürebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Seviyeniz iyiyse zaman kaybı olabilir, ben galiba 8. Sınıfta almıştım 9da birazcık baktım ama çok kalındı okul hocalarını falan dinledim başka kaynaklardan çalıştım, olimpiyat için. Ama güzel kitap

Yani ilk cümlede dediğim gibi seviyeniz iyi değilse çözülebilir, ispat gereksiz diyenlere bakmayın, öyle aman aman ispatlar yok gibi veya aklıma gelmedi. İspat yolunu bilmek bazen bir soruyu çözdürebilir

Hocam bu 3 kitabın içinde bütün konular var mı ? Yani YGS-LYS olarak soruyorum.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hocam milletin ispata saygısı yok kısa yolunu öğrenmeye alışmışlar

Mustafa Özdemir mi Kullandın Ömer Gürlü mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55287E84C -- 5 Ekim 2017; 15:0:54 >
  • hocam my matematik kıtapları nasıl sizce?
  • Evet hocam seviyesi nasıl

• sadumlu kullanıcısına yanıt
    Seviyesi upper intermediate

• matematik kitapları çözülebilir ama geometrisi ağır gelir ygs lys için.
  • falcon1881 kullanıcısına yanıt
    Soylediklerim aynen gecerli

• Herkes öyle böyle zaman problemi demişte o kitap başlangıç veya orta düzey için değil ileri + ileri düzey için yani kısacası geosu kötü veya orta düzey olan biri bı bok anlamaz o kitaptan

• Başka bir konuda 11.sınıf öğrencisi olduğunuzu soylemiştiniz diye hatırlıyorum, maşallah ****oll kaynıyor,bazen kendimden de troll muyum diye şüphelenmeye başladım

• Yok artık Boun Matta okuyor kız ahahahaha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.