Şimdi Ara

Matematik dikkat hatası nasıl giderilir(TYT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msü de sırf mat yüzünden say 20 bine giremedim hiç yapmadığim kadar yanlış yaptım
    Nasıl halledicem ben bunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• işlemleri açık açık yazmak bence. zaman kaybı ama kaybettiğinden fazlasını getiriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • soruyu birine anlatıyormuş gibi çöz. Hızlı okuyup seri seri işleme dök. Bendede vardı deneme den çıkardım eve geldiğimde +10 daha yaprdim mattan yavaş yavaş düzeldik,

• bu durumdan maalesef ben de çekiyorum
    senenin başında yaptığım dikkat hataları için pratik eksikliğinden kaynaklanıyor diyordum
    ama sene sonuna geldik çözmediğim alan denemesi kalmadı ama hala dikkat hatalarıyla boğuşuyorum evde çözdüğüm branş denemesinde bile min 4 soru dikkatten gidiyor denemeyi bitirip yanlışlarıma bakarken hatamı bulmam 10sn sürmüyor

biraz düşündüm ve bu mevzuyu çok kasıntı haline getirdiğimi fark ettim çevremdeki iyi net yapan adamlar hep rahat tipler

bu saatten sonra ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşüncelere girmeyeceğim sen de benim gibi düşünmelisin bence maalesef başka yolu yok

• afindas kullanıcısına yanıt

eğer süreyi yetiştirebiliyorsanız sınavı bitirmeden önce her matematik sorusuna tek tek göz atın, hepsini tekte anlamak zor oluyor ama 2-3 tane yakalıyorum ben her denemede

• türevini al sıfıra eşitle T kullanıcısına yanıt
    hocam dediğinizi orta ayar denemelerde yapabilirim ama zor denemelerde kalan süreyi boş kalan 3-4 soruyla harcıyorum

• Hocam ben 38e 2 yaptım bol bol deneme tek tavsiyem bu. Hayırlı olsun sonucunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitmiyo ayt de bile bol bol dikkat hatası yapıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.