Şimdi Ara

Matematik denemesi KAREKÖK VS ÇAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisini önerirsiniz, karekök mü çap mı ?

• up
  • Çap çözmedim ama karekök iyidir ya kesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RkiChem

Çap çözmedim ama karekök iyidir ya kesin :)

Hocam karekok çok zordur diye endişe ediyorum. Hani çap en azından video çözümlü. Kararsızı :(
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Karekök de çözümlü tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firovn

Hocam çok zor değil mi ? Bi arkadaş aldım diye 20 net görmedim diyo. Hani o çocuktan iyiyim ama genede gözü korkuyor insanun Çok zor değil dimi gerçek ygs ye göre çok üst düzeyse kasmaya gerek yok. Normal düzeydeyse alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: firovn

Hocam çok zor değil mi ? Bi arkadaş aldım diye 20 net görmedim diyo. Hani o çocuktan iyiyim ama genede gözü korkuyor insanun Çok zor değil dimi gerçek ygs ye göre çok üst düzeyse kasmaya gerek yok. Normal düzeydeyse alayım

Aşırı zor da değil.Geometrisi bana zor geldi,diğer sorular da süre harici çok sıkıntı yaşamazsın.Biraz uğraştırabiliyor.Tabi ortalamaya göre zor bir deneme ama bence güzel.Çözülmeyecek derecede de değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam gözünüzde imkansız olarak damgalamayın karekökü sağlam temeliniz + kenardan köşeden kalmış 3 5 saatlik çalışmanız varsa 30 üstü yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel027

Hocam gözünüzde imkansız olarak damgalamayın karekökü sağlam temeliniz + kenardan köşeden kalmış 3 5 saatlik çalışmanız varsa 30 üstü yapılıyor.

Temelim saglamda hani suanlik ygs olarak 370 falan aliyorum. O kadarda ust düzey degilim. Matta 24 25 net yapiyorum 32 sorudan

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: veysel027

Hocam gözünüzde imkansız olarak damgalamayın karekökü sağlam temeliniz + kenardan köşeden kalmış 3 5 saatlik çalışmanız varsa 30 üstü yapılıyor.

Temelim saglamda hani suanlik ygs olarak 370 falan aliyorum. O kadarda ust düzey degilim. Matta 24 25 net yapiyorum 32 sorudan

Zorlarsa cebir kısmıyla geometrinin yarısı zorlar hocam ama çözün bence bi şey kaybetmezsiniz

• Karekökün temel kavramlar soruları ve aritmetik ortalama soruları tam kanser eder saç baş yoldurur İlk 2 deneme nasıl insanların kafasında saç bırakmayız onu düşünmüşler herhalde Sonraki denemeler alışıyosun. Zor değil kolayda değil tam kıvamında böyle orta-zor arası bir şey. Geometri kısmı milletin dediği kadar değil onlar zor sorular olan denemeye denk gelmiştir genelinde orta ayarda bir geometrisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebelShade -

Karekökün temel kavramlar soruları ve aritmetik ortalama soruları tam kanser eder saç baş yoldurur İlk 2 deneme nasıl insanların kafasında saç bırakmayız onu düşünmüşler herhalde Sonraki denemeler alışıyosun. Zor değil kolayda değil tam kıvamında böyle orta-zor arası bir şey. Geometri kısmı milletin dediği kadar değil onlar zor sorular olan denemeye denk gelmiştir genelinde orta ayarda bir geometrisi var.

Anladığım kadariyla bu deneme kesin çözülmeli nolursa olsun bunu cozmeliyimki geliseyim. Gercek ygs ye kolay olmayacak çünkü

• 20-30 arası çıkarıyorsan çap +30 ise karekök derim

• quote:

Orijinalden alıntı: OdellBeckhamJr

20-30 arası çıkarıyorsan çap +30 ise karekök derim

ÇAp karekökten kolay mı yani bi tık falan ? Çap daha mantıklı olur sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 3 Şubat 2017; 22:53:31 >
    2-3 tık kolay bence

• quote:

2-3 tık kolay bence

Hocam yarın karekök ygs denemesini inceleme fırsatım olucak karar veririm herhalde.

2 3 tık kolay hali bile zor ama değil mi ? Gerçek ygs sınavlarından az da olsa zorluyor mu ? Çünkü problem sorularına falan baktım baya ygs gibi uzun ve karışık soruları var
  • Çapın matematik denemesi bence öyle çok da kek değil,özgün soruları olan kaliteli bir deneme olduğunu düşünüyorum.
    Ösym tarzına benziyor ama karekök gibi hardcore değil o yüzden 345 çözdükten sonra çözülmesi gereken denemelerden bence

• quote:

Ösym tarzına benziyor ama karekök gibi hardcore değil o yüzden 345 çözdükten sonra çözülmesi gereken denemelerden bence

Peki hocam matematik soru bankasi onerirmisin. En son ihtimal karekok ygs alicam gibi fakat asiri kalin kitap. Daha ince olup karekok gibi cokta zorlamayan kitap var mi ? Fen bilimleri baktim kolaydı. Yayin denizi var iyimidir kolaydan zora gidiyormus veya onerdiginiz varmi

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.