Şimdi Ara

Matematik denemesi için çok mu erken??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 32 net arası yapıyorum süre sıkıntısı var olmasa daha çok yapabilirim bu yüzden mat denemesi çözmeyim diyorum daha çok mu erken??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aynı benim sorunum. Süre sıkıntısi olmasa daha fazla yaparım. Ben baslicam mat denemesi. Gunde veya iki gunde bir cozersem geliştirir sanırım

• Hiç bir şey için erken değil çözümün

Ama sadece deneme gitmeyin soru Bankası çözmeyi ihmal etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam soru bankasından da devam edicem yanlış yaptığım konuları soru bankasından çözücem

• Up

• Evde kendinize deneme yapmaya başlayın bence. Birçok yayınevi denemelerini de çıkarmaya başlamışken tam zamanı bence. Ben 2 günde 1 tyt mat denemesi yapıyorum kendi kendime. Haftada 2 tane de genel tyt denemesi. Ayt denemeleri de yapasım var ama henüz daha konuları görmeye devam ettiğimizden yapmayı kestiremiyorum gözüme. Türev integralde birazcık daha ilerlesem ayt mat denemeleri de atmaya başlarım ama.
  • Tek sıkıntım zaman diyosan zaman tutarak deneme çöz yoksa sb çözmekten farkı kalmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    Hangi yayınları çözüyorsunuz hangileriyse kaliteli miler , netler nadıl geliyor.

• hocam ben başladım 1 hafta çözdüm ama ayt den kaf3le konu+345 gittiğimden ara verdim mecbur
  • ccsatanistkiz C kullanıcısına yanıt
    Tyt mat olarak benim işlere gittiğim zamanda Evrensel İletişim ve Gür Yayınları vardı, onları almıştım. Gür fena değil gibi ama tyt 2018 mat sorularına kıyasla bir tık daha kolay sanki. Evrensel İletişim'i tam bir şey diyecek kadar çözmedim daha. Ağustos gibi ben evde kendi kendime tyt 2018 i çözmüştüm. O zaman matta 33 3 4 gelmişti, daha yeni yeni çalışmaya başladığım zamanlardı. Gür tyt mat denemelerinde min 35 net geldi, birinde 0y 1b vardı. Bakalım inş sınavda da 35+ net gelir umarım. Sınav anındaki heyecan ev ortamında olmuyordur tabi ama.

• Bizim okulda 345 yapıldı kimse yetiştiremedi tyt de süre büyük problem bir de tyt ye göre zordu matematiği .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.