Şimdi Ara

Matematik Çıkacak Konu Tahminleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bildiğimiz gibi ygs matematik tüm yayınları soru bankalarını ve dershane denemelerini ters köşeye yatırıyor.Özel problem soruları eski öss deki gibi yaş işçi havuz karışım gibi kalıp soru tipleri gelmemeye başladı bu sene bir sürpriz yaparak bunlara geri dönebilirler mi acaba yoksa yine denklem kurma metodundan orijinal soru tipleriyle mi karşılaşıcaz
    Benim düşüncem yine orijinal sorulardan yana mattan benim beklediğim şimdilik mod-işlem-fonk-mantık.. geo 2 çember-2dörtgen-kolay bir analitik-2kolay üçgen-1üçboyutlu-bir tanede alan sorusu bekliyorum karışık olabilir.
    Çevrenizdeki tecrübeli hocalarınızın görüşlerinide paylaşabilirsiniz

• Orjinal problem soruları, fonksiyon kümeler ve temel bilgiler kısmından kaliteli yorum soruları çıkabilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlak deger insaallah matematik kolay olur fen de gelmiş gecmiş en zoru olur...amin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • problemleri bu sene tekrar ettikten sonra piyasadaki kitaplardan çokça problem çözen var mı? aynen kümeleri unutmuşum yazmayı ..Sosyali de merak ediyorum ezber gelicek mi die felsefeden olsun cogdan tarihten olsun ve de dilbilgisi patlaması yaşanabilir yine 9-10 tane falan
  • problemde ters köşe aşırı özgün sorular. mantık,işlem,fonksiyonda işlemden ziyade tanım kısmıyla hazırlanmış öncüllü sorular. aynı şekilde doğal sayı, tam sayı gibi konulardan derlenmiş öncüllü bir soru. olasılık ve permütasyondan zor soru. genel olarak 20 tane kolay-orta herkesin çözebileceği tarzda kalanları düşündürücü ve zor olur gibime geliyor. hayırlısı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.