Şimdi Ara

MATEMATİK CİDDİ PROBLEM YARDIMINIZ GEREK ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematiğin en temel kitaplarını aldım örneğin birey A onu bile yapamıyorum ? bir arkadaşım vardı oda benim gibiydi adam hukuğa gitti 5 netle başladı Şenol hoca+Birey A yapmış kitabı birince 15 nete çıkmış ondan sonra b serisi bitirmiş karekök vs 34 net yaptı gitti adam dün kitabı açtım önüme şenol hocayıda açtım izledim temel kavramlar videosunu kapattım kitaba döndüm bazı soru tiplerini yapabildim gerisi boş canım sıkıldı kapattım başka derse yöneldim dershanede hocalara soruyorum test çöz diyip duruyolar yapamadığım şeyi nasıl çözebilirim sizden tavsiye bir yol bekliyorum arkadaşlar lütfen

• Şenol hocadan izleme hocam. Şenol hoca her soruda yeni bir çözme şekliyle çözüyor herif.

Her soruda farklı bir kural çıkarıyor. Şenol dışında tonguç iyi gibi de oda çok cıvık biraz sohbet vari geçiyor. Türkece çoğrafyada fende vs mükemmele yakın kanallar varken matematikde öyle güzel kanallar yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu videoları izleyebirsin rica etsem abone olur musunuz

• karekök 0 bir deneyin ama çabuk bitirmeye bakın.
  • ben senin derdine çare olayım.

matematik öğretmeniyim ve en gıcık olduğum konu temel kavramlar. adı temel kavramlar ama o kadar da temel değiller.

bak şimdi sıralamayı şöyle yapacaksın. Önce genel yetenek testleri varsa onları çözeceksin, dört işlem vs vs. sonra rasyonel sayılar, sonra denklem çözme, ardından denklem kurma, sonra temel kavramlara dön ya da dönme, temel kavramların ne olduğunu öğren ama soru çözemezsen de çok dert etme. mesela sonradan kümeleri yap biraz, denklem kurmayı tekrar yap. sayı basamakları, sayılar, bölme bölünebilme yap. sonra tekrar denklem kurma problemleri yap. sonra eşitsizlik ve mutlak değer, sonra tekrar denklem kurma. sonra temel kavramlar yapabilirsin. sonrada artık problem çözme zamanı, otur problem çöz.
  • Mps kullanabilirsin kalın kitaplar ama öğrenirsin. ya da nejdet kirpi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pherradi

karekök 0 bir deneyin ama çabuk bitirmeye bakın.

Onuda aldım hocam ama ondada zorlanıyorum delirecem ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalfthepurple

ben senin derdine çare olayım.

matematik öğretmeniyim ve en gıcık olduğum konu temel kavramlar. adı temel kavramlar ama o kadar da temel değiller.

bak şimdi sıralamayı şöyle yapacaksın. Önce genel yetenek testleri varsa onları çözeceksin, dört işlem vs vs. sonra rasyonel sayılar, sonra denklem çözme, ardından denklem kurma, sonra temel kavramlara dön ya da dönme, temel kavramların ne olduğunu öğren ama soru çözemezsen de çok dert etme. mesela sonradan kümeleri yap biraz, denklem kurmayı tekrar yap. sayı basamakları, sayılar, bölme bölünebilme yap. sonra tekrar denklem kurma problemleri yap. sonra eşitsizlik ve mutlak değer, sonra tekrar denklem kurma. sonra temel kavramlar yapabilirsin. sonrada artık problem çözme zamanı, otur problem çöz.

Sağolun hocam dediğiniz gibi yapacağım ancak soruları çözebilsem moralim yerne gelcek çözüyorum siye ancak yapamayınca canım sıkılıyor üzülüp kapatıyorum konu anlatımı kitabım var öğretici kitaplarım var ancak farklı soruu tipi gelince kalıyorum karsıma youtubeden dinleyim dedim birşey anlamadım napacaksam bilmiyorum böyle kaldım galiba

• belkı antremanlarla mat cozsen ıyı olur hocam kıtap 30 bolume ayrılmıs hergun 2 bolum bıtırsen 2 haftada bıter sonra gec bırey a ve karekok 0 a...
  • 5 netle hukuk kazandı dediğin arkadaşın youtubedaki eleman değil mi ? :D Kardeşim öyle insanlar zaten temeli olan insanlar.O kadar kolay değil o netlerin yükselmesi.Adam 3-5 net yapıyormuş,birey a ve şenol hoca izleyip birey b çözmüş 34 nete çıkmış vay beee ne kadar kolay dimi.

Ama sen çalış her türlü karşılığını alırsın.Şenol hoca seviyene uygundur.Birey a daki soruları temelin olmasa bile video izleyerek yaparsın konu konu ilerle not alarak.
  • ky28 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok matematikte?

Geomatri

Şifreli Matematik

Sinus Akademi

Hocalara Geldik

Ceyhun Hoca

Hızlı Kalem

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

5 netle hukuk kazandı dediğin arkadaşın youtubedaki eleman değil mi ? :D Kardeşim öyle insanlar zaten temeli olan insanlar.O kadar kolay değil o netlerin yükselmesi.Adam 3-5 net yapıyormuş,birey a ve şenol hoca izleyip birey b çözmüş 34 nete çıkmış vay beee ne kadar kolay dimi.

Ama sen çalış her türlü karşılığını alırsın.Şenol hoca seviyene uygundur.Birey a daki soruları temelin olmasa bile video izleyerek yaparsın konu konu ilerle not alarak.

Aynen o hocam aynı sınıftaydık o gitti biz mezun en baş temel kavramları dinledm şenol hocadan birey A ya geçtim yapamadım o konudanmı oldu acaba bilmiyorum not al demişsin hocam neyi not alacağımı bilmiyorum neyi almam gerekli ?

• YeniTexas Y kullanıcısına yanıt
    hocalara geldik bence kötü. diğer dediğin kanallara bakacağım bakalım güzel çıkacakmı

• Kardeşim benimde bazı konularda temelim yoktu.Ceyhun hocanın videolarını izledim faydasını mutlaka göreceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    nejdet kirpi hocam adam piyasadaki en basit sb yi bile cozemiyorum diyor nejdet hoca cidden o kadar temelden mi aliyor ? bu arada birey a cozemeyen adam mps cozemez ama nejdet hocayi bilmiyorum

+olarak MatAkademi

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin çaren nejdet kirpi.Üssteki bir arkadaş da önerdi sana nejdet kirpi yi soldierrr nickli olan.Onun matematiği oldukça iyidir zamanında bana nejdet kirpiyi önermişti şu an tyt mat da 20 net yapıyorum.

Her videosu 3 tl ama hak ediyor.Temel kavramlar videosu ücretsiz.www.internetteders.com adresinden dinleyebilirsiniz.PDF sini çıkarıp ilk önce soruyu siz çözmeye çalışın,çözemezseniz çözümü dinleyin,anlamadan geçmeyin.Bu şekilde nejdet kirpiden dinleyip çözüp soru bankasına geçince çatır çatır çözeceksiniz.
  • YeniTexas Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam hepsine teker teker bakıcam

al knk nejdet kirpi
  • ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam saolasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.