Dostlar fkb çalışırken keyif alıyorum ancak mat öyle olmuyor ya. Deneme çözmesi falan fkb'de zevkli oluyor. Ama mattan hiç çözesim gelmiyor. Zaten bir türlü istediğim neti göremedim daha. Töderde iyi geldi ama ygs'de 6-7 net aşağı gelmişti tödere göre. Yine öyle olacak diye korkuyorum. İlerlemeyince heves de bırakmadı. Tam iyi çözdüm derken dengede falan bir sürü yanlış geliyor. Apotemi zaten Allah'a emanet.. Konuların hepsine en az bir kez baktım ama ne biliyim pek memnun değilim durumdan. :(
Ben hiçbir şey çalışmak istemiyorum ama el mecbur işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben de genel olarak dersten bıktım ama insan sevdiği bir şeyi yapıyor yine. Bir de ilgin yoksa temelli kötü oluyor. Millet full yaparken sen kötü yapınca hele hiç çalışasın gelmiyor. Kimisi der apotemi matta 47 net yapıyorum, diğeri der mata tek atarım. Ne biliyim işte..
matta konulaırn hepsı bıttıyse gunluk 1 er tane mat-geo denemesı coz onun dısında fkb calıs
YGS'den önce herkes +150 yapıyordu takılma fazla.Sınav sonrasında SINAV ZORDU,SON 5 YILIN EN ZOR LYS'SİYDİ,MATEMATİK SÜREM YETMEDİ. bu lafları çok duyacaksın fazla takma