Şimdi Ara

matematik bölümü yazan bir tek ben miyim.???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar matematik bölümü yazan kimseyi görmedim ne dh forumda ne de kendi çevremde sizin bildiğiniz duyduğunuz kimse varmı.? koç burslu mat.,boun mat ya da odtü mat benim tercihler bunlar..bildiğiniz gördüğünüz duyduğunuz varsa bi yorum yapın ya tek başıma mat. okucam gibi hissediyorum

• bende galatasaray matematik yazdim koca forumda 2 kisi mi var ilginc
  • bu sene fen edebiyatlar dehşet düşecek bence
  • Matematik degilde marmara fizik yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mf de barajı geçemeyen zaten çok kişi var bir de formasyonu kaldırdılar şimdi ne olacak? o bölümleri kapatmak istiyorlar heralde. onların yerine imam hatip fakülteleri mi açacaklar:D
  • mat bölümü değil ama ytü matematk mühendisliği yazdm
  • normal bir ülkede yaşıyor olsaydık tek tercihimi matematik olarak verirdim. ama gel gör ki iş sıkıntısı, türkiye'de bilime verilen önem, formasyon falan derken yazmadım. yazana da saygı duyuyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim arkadaş Matematik bölümü yazdı diye biliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif78

mat bölümü değil ama ytü matematk mühendisliği yazdm

altina bende matematik muhendiligi yazdim ytu ;)
  • hadi hepinize başarılar. zor ama güzel bölüm . umarım iyi düşünmüşsünüzdür.
  • allah akıl fikir versin :))))))
  • pek iş yağmayan bir bölüm
  • Matematik muhendisligi yazdim bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boğaziçiyle aramda 20 bin oynuyo nerdeyse ama onun bile gelme ihtimali oldugunu dusunmeye basladım (ya da oyle ıstıyorum dıyelım) :D cevremde yazan kımseyı duymadım o yuzden forumda sormak ıstedım arkadaslar bende nereye kadar gerılıcegını cok merak edıyorum feflerın en azından buyuk unı.lerınkını yanı
  • Baltalı İlah mode ON

Eğer matematik bölümü yazan pek yoksa millet mühendisliklere abanmıştır.Bu da demek oluyor ki mühendislik sıralamaları tavan yapacak tavan.

Baltalı İlah mode OFF
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Baltalı İlah mode ON

Eğer matematik bölümü yazan pek yoksa millet mühendisliklere abanmıştır.Bu da demek oluyor ki mühendislik sıralamaları tavan yapacak tavan.

Baltalı İlah mode OFF

Hangi muhendislikler matematik mi digerleri mi elektronik bilgisayar ewndustri falan mi

• YTÜ Matematik i.ö. tercihlerim arasında 104 bin sıralamam var
  • forumda kimseyı gormedım dogru duzgun mat. yazan o yuzden konu acayım da kac kısı yazmıs asagı yukarı gormus oluruz dıye..herkes cıdden muhendıslıklere abanmıs durumda 15 bınıde muh. yazmıs 150 bını de resmen boyle bı tablo var garıp gelıyo tabı ama herkesın kendı tercıhı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmat

forumda kimseyı gormedım dogru duzgun mat. yazan o yuzden konu acayım da kac kısı yazmıs asagı yukarı gormus oluruz dıye..herkes cıdden muhendıslıklere abanmıs durumda 15 bınıde muh. yazmıs 150 bını de resmen boyle bı tablo var garıp gelıyo tabı ama herkesın kendı tercıhı

Hocam matematik muhendisligi mi yazilmis yoksa diger muhendislikler mi sana gore

• valla ben hepsınden yeterlı fazlalıkta gordum hocam makına,end.,elktrk-elktronık,ınsaat hatta jeolojı jeofızıge kadar gordum yanı o yuzden dıyorum 15 bındekı adamda muh. yazmıs 150bındekı adamda ama tabı unı.den unı.ye farkeder hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.