Şimdi Ara

matematik 0'dan başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dershaneyede başladım rasyonelleri anlamaya başladım biraz daha yeni başladım zaten ama arkadaşlarım test çözerken mal mal oturuyorum saatlerce çalışmak istiyorum ama anlamıyorum bir şey nasıl ilerlerim boğaziçini kazanmak istiyorum nasıl kazanırım komik bir soru ama biraz cesarete biraz akıla ihtiyacım var sanırım bu arada dgs'ye gireceğim

• Ben dershaneye gidiyorum konuyu hocalardan dinledikten sonra birde şenol hocadan dinliyorum ardından hocanın verdikleri testleri çözüyorum ygs zaten kolay olacak bence o yüzden başarabilirsin
  • net hedefine göre değişir hocam martta 1.5 net yaptım çok kolay denen ygsde şuan 3 aydır dershaneye gidiyorum 15 20 arasıyım dahada arttırmak istiyorum sana bağlı birazda sıkı çalış bence ama 35+ üzeri görmek bizim için hayal olabilir ama en azından 25+ olsa fenamı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

net hedefine göre değişir hocam martta 1.5 net yaptım çok kolay denen ygsde şuan 3 aydır dershaneye gidiyorum 15 20 arasıyım dahada arttırmak istiyorum sana bağlı birazda sıkı çalış bence ama 35+ üzeri görmek bizim için hayal olabilir ama en azından 25+ olsa fenamı olur

dostum 45 turkçe 45 mat yapmam lazım benim boğaziçi için normal çalışmaktan fazlası gerek ama yapabilirim buna inanıyorum istediğim zaman yaptım zaten boş vaktim bol deli gibi çalışcam inanıyorum

@bruce

bende şenol hoca izliyorum dershane hocalarından daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

net hedefine göre değişir hocam martta 1.5 net yaptım çok kolay denen ygsde şuan 3 aydır dershaneye gidiyorum 15 20 arasıyım dahada arttırmak istiyorum sana bağlı birazda sıkı çalış bence ama 35+ üzeri görmek bizim için hayal olabilir ama en azından 25+ olsa fenamı olur

dostum 45 turkçe 45 mat yapmam lazım benim boğaziçi için normal çalışmaktan fazlası gerek ama yapabilirim buna inanıyorum istediğim zaman yaptım zaten boş vaktim bol deli gibi çalışcam inanıyorum

@bruce

hocam şenol hoca çok basit kaçmazmı ya şenol izledikten sonra hocalara geldik felan izleyin bence yani bende öyle yapıyorum sıfır bilgim varsa bi şenol hoca sonra hocalar geldik varsada br izliyorum
    ben lys matta maks 30 min 25 yapsam yeter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

@bruce

hocam şenol hoca çok basit kaçmazmı ya şenol izledikten sonra hocalara geldik felan izleyin bence yani bende öyle yapıyorum sıfır bilgim varsa bi şenol hoca sonra hocalar geldik varsada br izliyorum
    ben lys matta maks 30 min 25 yapsam yeter

dediğim gibi 0'dan başladım daha dershanede kendi derslerime başlamadım geç başladım biraz o yuzden ocak grubunun derslerine filan girersin dediler rasyonelleri bitiriyim temel kavramlar uslu sayılar ardışık sayılar hepsini yalayım yutcam inşallah 1 ay içinde şenol hocayı bitireyim dediğini izlerim dediğin gibi çok kolayda o kolayıda bilmiyorum bizim dershanede bi abi var 35 yaşında en son 97'de matematik görmuştum orta okulda diyor

bu arada lys matematiğinin net ortalaması 10 gibi bir şeydi 25 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 27 Kasım 2016; 21:8:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.