Şimdi Ara

MATEMATİĞİ dershaneyle halledebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum son şans hiç sevemediğim bakmadığım dil bilgisini bitirdim 1 2 tane konum kaldı o kadar zor değilmiş coğrafyadan da ygs kabaca bitirdim ve tarihe başlayacağım

Ama mat sıfır dershane başlayınca femsetlerle ilerleyerek 25 net yapabilir miyim? ygs ve lys den mat sadece 25 yapsam yetecek çok moralim bozuk :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kar Küresi -- 18 Eylül 2014; 22:12:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• moralini bozacak bisey yok dershane de dersi iyi dinleyip ardından bol soru, yapamadıklarını da ögrendin mi ulasılmayacak net yok kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol yorumun için peki sadece fem set yeter mi mat için başka gerek var mı?
  • femset nasıl bilmiyorum ama yanına karekök çöz derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nereden çalıştın dil bilgisine bende senle aşşa yukarı aynıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Hocam nereden çalıştın dil bilgisine bende senle aşşa yukarı aynıyız

Simetriden ama fark etmez çoğu kaynak da aynı dil bilgisi pek farkı yok

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Tyt Coğrafya Nasıl Halledilir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Simetri derken fem mi oluyor bide benim 0 sen nekadarda halletin

• bence dershaneden önce giderek simetri+teknofem şeklinde calış bide fem konu özetliyi hakkıyla bitirdinmi 35 net bile yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ysf_47

bence dershaneden önce giderek simetri+teknofem şeklinde calış bide fem konu özetliyi hakkıyla bitirdinmi 35 net bile yaparsın

Keşkeee ama nasıl bi düzende gitmeliyim kafam karışık fem set fem dergi simetri yeter mi sadece? Yoksa başka bir soru bankası almalı mıyım?

• flatron58 kullanıcısına yanıt
    Sarı kapaklı kitap evet fem türkçe ygs

• teknofem de zaten simetri kitabından anlatıyor. Aç konu videosunu bide aç kitabı bir formülü anlatıp sorularını çözsün videoyu duraklat sende o kısmı çöz. Yalnız bazı soruları atlıyor sen hepsini çöz. Yapamadığın sorularıda mutlaka çözdür yalnız çözdürmeden önce üstünde bayağı uğraş sonra bir soru bankası da bitirirsin duruma bakarsın gerekise bir tane daha bitirirsin. Yalnız yapamadıklarını çözdürmeyi kesinlikle ihmal etme

• bir de dershaneden önce gitsen hatta bir an önce bitirsen daha iyi olur. Daha sonra dershanede gördüklerin konu tekrarı gibi olur.

• ysf_47 Y kullanıcısına yanıt
    Simetri 1. Kitabı 2 konu hariç yarım yamalak bitirdim zaten matdan ama baştan almak istiyorum yani ilk konuları az çok bildiğim için hızlı ilerlerim diye düşünüyorum sözellerden sadece test çözeceğim konu eksiğim yok gibi bir tek mat geo geo için fem set fem dergi sonra simetri şeklinde giderim mat içinde aynı şekilde bide fem beyaz konu anlatımlı var onuda 5 6 konu geçince çözerim diye düşündüm olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çin Çin

Simetri 1. Kitabı 2 konu hariç yarım yamalak bitirdim zaten matdan ama baştan almak istiyorum yani ilk konuları az çok bildiğim için hızlı ilerlerim diye düşünüyorum sözellerden sadece test çözeceğim konu eksiğim yok gibi bir tek mat geo geo için fem set fem dergi sonra simetri şeklinde giderim mat içinde aynı şekilde bide fem beyaz konu anlatımlı var onuda 5 6 konu geçince çözerim diye düşündüm olur mu acaba?

hocam femset geçen senenin mi? Ve çözüm dvdleri duruyomu hala ?
  • yok bu sene verilecekler
  • öğrenilmez okulda öğrenebilseydin okulda öğrenirdin zaten dershane okul aynı şey. sana tavsiyem ona verceğin parayı özel hocaya ver öğretsin sana
  • sakın yarım yamalak bitirme harcadığın zamana yazık olur. Her konu bitişinde vicdanına sor rahat etmiyorsa edene kadar çalış. Sen dediğim gibi çalış halledersin Allahın izniyle.

• ysf_47 Y kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim yorum için sağolasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.