Şimdi Ara

MaTeMaTiği 1 Olan TM seçemiyormu..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Mat'ı 1 olan birisi Ea'ya gidebilirmi??

Benim ders notları..

Mat=1
    Ede=2
    Dil ve anlatım=3
    Tarih=5
    Coğrafya=4

Şimdi m.yardmcısı geçemessin dedi..Şimdi yükseltmeye girceksin dedi..Ama bunlarn ortalaması 2.50 yi geçmiomu şimdi ya deli oldm

Yardm edene şimdiden çok tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 21 Haziran 2008; 15:05:35 >

• Ders notlarına bakılacak olursa
    türkçe matematik (Eşit Ağırlık) yararına olur
    ama son karar senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: webisweb

Ders notlarına bakılacak olursa
    türkçe matematik (Eşit Ağırlık) yararına olur
    ama son karar senin

Abicim ben ztn eşiit ağırlık seççemde..Adam notların seçmeye yetmiyo dedi..Sadece sözeli seçebilirsin dedi..İşte bende onu soruyorum yetmiomu cidden diye..Gitcem bi kerede rehberlikçiyle konuscam birde..

Bana bide kağıt imzalattırdı şu derslerden sınava girceksin diye bunları iptal ettirmek mümkünmü?
  • ea ortalaman tam 2 böle bi durumda zayıf dersinden kurtulman lazım veya yapabilceğin bir dersi yükseltip 2.50ye ulaşman lazım benimde matematiğim zayıftı bu sene ama ortalamam 2.60 civarı olduğundan ea seçebildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tozlu raf

ea ortalaman tam 2 böle bi durumda zayıf dersinden kurtulman lazım veya yapabilceğin bir dersi yükseltip 2.50ye ulaşman lazım benimde matematiğim zayıftı bu sene ama ortalamam 2.60 civarı olduğundan ea seçebildim

Edebiyatı 3 veya 4 yapsam..Ea seçebilirmiyim peki?
  • abicim müdürün dediğide doğruu

sınavlara gir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: webisweb

abicim müdürün dediğide doğruu

sınavlara gir bence

Gircemde sadece edebiyata girsem..3 yada 4 yapsam..Geçebilirmiyim..Adam mat'ıda yazdı mat'dan yükseltebilceğime inanmıyorum..Yani çalıssam yaparımda çok uğraşmak lazım..Ona çalısana kadar edebiyatı 4 feln yapsam geçebilirmiyim..Kadın zaten 53 den 2 verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalış bence çok önemlidir ..
  • matematikte zorlanıyorsan geçme derim...
  • Ups!
  • matematik zor geçmee!!Üniversiteyi kazanamazsın liseyi bitirirsin ittire ittire ama sora pişman olursun sözele geç.
  • Up..Cevabı alamadım hala..

Şimdi matı 1 olan ea seçemiomu illa yükseltmekmi lazm..??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slew

Up..Cevabı alamadım hala..

Şimdi matı 1 olan ea seçemiomu illa yükseltmekmi lazm..??

ben en az 2 olcak die biliyorum...
  • Ben 2.50 yi geçtiği takdirde 1 olsada seçebiliyosun diye biliyorum

Ayrıca tarih alan dersi değil tm için
  • Abi hç bişe anlamadım..Biri başka diyo biri başka dio..Ona göre yükseltmeye giricemde..

Şimdi hangi derslerin ortalamasına bakıyoruz...Tm için..

Mat 1 oluncada geçiliomu..

Eğer öyleyse Edebiyatı 3 veya 4 yaparım daha kolay..
  • yanlıs bılgılendırmeyelım lutfen senınkı bıse degıl benım mat 3 edebıyat 4 tu lıse 1 de mudur yardımcısı sadece fızıgım 1 dıye esıtagırlıga gecemessın demıstı bende o zmn bı b.ktan haberım yok ıı oyle olsun hukuk secerım o zmn demıstım(hukuk o zamanlar sozeldeydıben sozele gectıkten sonrakı yıl esıtagırlıga alındı kapak.gif ) sonra ogrendımkı esıt agırlıgın fızıkle alakası yokmus ve mudur yardımcısı meger rusvet gıbı bırseyler ıstıyormus notları benden cok dasha dusuk olan arkadaslar esıtagırlıga gecmıstı sonra gelelım matamatık ten cakmıyorsan sozele gec kısmına cok yanlıs eger unıversıte sınavında matamatık yapmassan sozelı yapsan bıle yıne kapıda kalıyorsun bknz ben bırde sozelcı oldugun ıcın 3yıl matamatık gormuyorsun ve azbucuk bıldıklerınıde unutuyorsun neyap yap esıtagırlıga gec benden soylemesı
  • quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

yanlıs bılgılendırmeyelım lutfen senınkı bıse degıl benım mat 3 edebıyat 4 tu lıse 1 de mudur yardımcısı sadece fızıgım 1 dıye esıtagırlıga gecemessın demıstı bende o zmn bı b.ktan haberım yok ıı oyle olsun hukuk secerım o zmn demıstım(hukuk o zamanlar sozeldeydıben sozele gectıkten sonrakı yıl esıtagırlıga alındı kapak.gif ) sonra ogrendımkı esıt agırlıgın fızıkle alakası yokmus ve mudur yardımcısı meger rusvet gıbı bırseyler ıstıyormus notları benden cok dasha dusuk olan arkadaslar esıtagırlıga gecmıstı sonra gelelım matamatık ten cakmıyorsan sozele gec kısmına cok yanlıs eger unıversıte sınavında matamatık yapmassan sozelı yapsan bıle yıne kapıda kalıyorsun bknz ben bırde sozelcı oldugun ıcın 3yıl matamatık gormuyorsun ve azbucuk bıldıklerınıde unutuyorsun neyap yap esıtagırlıga gec benden soylemesı

Abi geçicemde tm'ye bir allahın kulu cevap vermio bana...Mat alan dersi oldugu için 2 yapmak zorunlumu..

O 1 kalıp edebiyatı 3 veya 4 yapsam olurmu..

Yada direk alırlarmı(almıolar ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 23 Haziran 2008; 16:21:26 >

• bak şimdi.. yanlış hatırlamyorsam mat 4, ede 3, dil 2, tarih 2, coğ 2 ders ti.

mat 4 çarpı 1 =4
    Ede 3 çarpı 2 =6
    Dil 2 çarpı 3 =6
    Tarih 2 çarpı 5 =10
    Coğ 2 çarpı 4 =8

bunları toplarsak 34 ediyor. ders saati toplamın 13. 34/13=2.61 falan yapıyor böyle geçmen lazım.

ancak liselerde alana kaynaklık eden dersler önemli sanırım. yani mat,ede,dil.

onların toplamı 16. ders sayısı toplamı 9. 16/9=1.777....

yani o sınava gireceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fırtınam...

bak şimdi.. yanlış hatırlamyorsam mat 4, ede 3, dil 2, tarih 2, coğ 2 ders ti.

mat 4 çarpı 1 =4
    Ede 3 çarpı 2 =6
    Dil 2 çarpı 3 =6
    Tarih 2 çarpı 5 =10
    Coğ 2 çarpı 4 =8

bunları toplarsak 34 ediyor. ders saati toplamın 13. 34/13=2.61 falan yapıyor böyle geçmen lazım.

ancak liselerde alana kaynaklık eden dersler önemli sanırım. yani mat,ede,dil.

onların toplamı 16. ders sayısı toplamı 9. 16/9=1.777....

yani o sınava gireceksin

Tamam banada 1.77 dedi..Şimdi bu hesaplamayı nasıl yaptın..Bide notlarımı kaça yükseltmem lazm sölermisn?

Tmm anladımŞimdi kaça yükseltmem lazım notları..Birde yabancı dilde mülaakat yapılıomus ne gibi sorular soruluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 23 Haziran 2008; 16:33:25 >

• evet dusuk olan derslerını yukseltebıldıgın kadar yukselteceksın yenı sıstemı bılmıyorum ama sanırım en azından matamatıgın 2 olması gerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.