Şimdi Ara

Mat2 mat1 den daha mı kolay öğrenilip net yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türev integral limit ve trigonometri dışındaki mat2 konuları sizce mat1 den daha mı hızlı net çıkartır? Yani demek istediğim şu, adamın teki problemler ve geometri hariç diğer mat1 konularına 5 6 ay çalışmış, kalan 16-17 sorudan 10 Soruyu yapabilmiş. Bu adamın 2.5 aylık süreçte lys de 20+ yi görmesi mantıksal açıdan mümkün müdür? Sonuçta 5 aylık çalışmanın karşılığı 10 net olmuş, 2.5 aylık çalışmadan 20 nasıl olabilir ki üstelik üst level konular?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 3 Nisan 2017; 21:42:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence mat 2 kesinlikle daha rahat ygs kac k hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bizim okulda olan birisi vardı, hala hatırlıyorum hocam acayip şaşırmıştım. 2015 ygs de 4 net mat yaptı, şaka yapmıyorum 4 net, lys matematikte kaç yaptı dersin? 34 net. Demek ki ygs ile lys yi bir tutmamak lazım. TM isen zaten 20 mat 50 Edb 20 coğ 10 net ile 2014 zorluğunda bir sınavda 510 k dan 30 k ya çekiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinsangu -- 3 Nisan 2017; 21:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Bence mat 2 kesinlikle daha rahat ygs kac k hocam

155k ygs5. Şu an elimde olanlar eğer sınav günü bir aksilik ve süpriz olmazsa +50 Edeb ve +16 coğrafya. Geometrim sıfır, dokunmayacağım ona. Matematikten ygs nin belli başlı konularına dair Temelim az var, yani dediğim gibi 16-17 soruda 10 soru yapabildim ygsde, geo ve problemlerden zaten beklentim yoktu. Peki sence tm3 40k şansım var mıdır bu gidişle? Aslında ygs5 sıralamam biraz daha iyi gelseydi 20k ya çekip hukuk okumak istiyordum ama olmadı, Türkçeden kıl hatalar yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetinsangu kullanıcısına yanıt
    Bunları duyunca mutlu oluyorum 440k yım hedefim 40-50k

• Lys çalışmalarının ygs'ye oranla daha fazla alındığını, ama çalışma aşamasının da bir o kadar ağrılı geçeceğini düşünüyorum.

Ygs için yaklaşık 2 aylık bir sürede fen/matematik konularını bitirip geri kalan zamanda denemelere yumulurken,
    Lys çalışmalarında çoğunlukla konu çalışıyor ve tekrar yapıyoruz. Çözüm yöntemi ve formül üzerinden ilerliyoruz.

Bu yüzden ygs mantığını oturtamamış birine eziyet gibi gelirken, lys de çalışmasıyla farkını gösterebiliyor.

Kısaca açıklaması bu bence.

Ayrıca Lys matematikte trigonometri, türev ve integral çıkarıldığında, şuanki müfredata göre sadece ygs konuları kalıyor bunu da hatırlatmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F9092F00C -- 3 Nisan 2017; 22:5:50 >
  • Lysden limit turev integral ve trigoyu cikarirsan geriye konu mu kalir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen sene ygsde 32net mat yapmıştım lysde 18
    Türevi iyi öğrenmiştim ama ilk konular boştu türevi göremeden zaman bitti ilk konuları bitirirseniz daha yüksek çıkarırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr Professor -- 3 Nisan 2017; 22:8:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.