Şimdi Ara

Mat2 den deneme mı çozmeliyim artık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turev integral bitti.karmaşık sayı ve toplam çarpım kaldı.
    Sizce artik deneme mı çözeyim yoksa bi soru bankası mı?

Karekok soru bankasını bitirdim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selenimm -- 22 Nisan 2014; 18:46:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer yeni yeni bitirdiysen denemelerde çok hızlı olamazsın. Önce bi soru bankası al denemelerle birlikte git.
  • Türev,integrali ne kadar sürede bitirdin?

• daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Turev ygsden önce integral yeni bitti.

• bence başla yeterli temelin varsa zaten kolay ve ortalalama tarzdaki soruları da rahat çözersin bi an önce eksiklerini de tamamla başarılar kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

bence başla yeterli temelin varsa zaten kolay ve ortalalama tarzdaki soruları da rahat çözersin bi an önce eksiklerini de tamamla başarılar kolay gelsin

Teşekkürlerr öyle yapıcam sanirim

• Selenimm kullanıcısına yanıt
    önemli değil bu arada karekök bittiyse direk denemeye geç onu yazdığını görmemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Integrali yavas cozuyorum, gec anliyorum var mi bunun kesin cozumu... cok soru cozmedim konudan ... birde kismi integrali yapamiyorum ve her soru sanki oyleymis gibi geliyo sonra isler dahada zorlasiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

Integrali yavas cozuyorum, gec anliyorum var mi bunun kesin cozumu... cok soru cozmedim konudan ... birde kismi integrali yapamiyorum ve her soru sanki oyleymis gibi geliyo sonra isler dahada zorlasiyor.

İntegrali anlatan hocam iyiydi benim yani konuyu anlamanda hoca da önemli bi faktör,apotemiyi alabilirsin
    İntegral icin

• Benim de konular bitti ama turevdeki artan azalan donum noktalarinin fonksiyonlarini hic yapamiyorum artik bi sekilde onlari halledicem ama aklinda lys1 denemesi var mi fen bilimleri iyi diyorlar ama oncelemedim de ben

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodycheers

Benim de konular bitti ama turevdeki artan azalan donum noktalarinin fonksiyonlarini hic yapamiyorum artik bi sekilde onlari halledicem ama aklinda lys1 denemesi var mi fen bilimleri iyi diyorlar ama oncelemedim de ben

Bilmiyorum onu zaman almayı dusunuyorum

• Up

• Soru bankasi bitirmeye bak bana kalirsa denemelere hic girme bi kac saglam kaynak bitirmen seni yeterince hizlandiracaktir.

• adamlar turevi integrali bitirmis bizde tureve daha yeni baslayalim arkadas :( .Bence karekok bittiyse orta halde bi deneme al ordan hiz kazanirsin ek olarakta diger kalan konulari tamamlarsin.Ben boyle yapardim

• Teşekkürler arkadaslar birey soru bank çözmeyi düşünüyorum

• Bence sbye devam şahsen denemenin hiç bir şeye yaramadığını ygsde gördüm bu sefer mat geo fizik soru bankası temizlicem
    Denemenin yararını gördüysen sbye beraber götürebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.