Şimdi Ara

Mat1 yapıp Mat2 yapamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende böyle bir sorun var.Mat1im harika ygsde soru kaçırmam ama mat2 hiç hoşuma gitmiyor.Benim matematik anlayışıma ters düşüyor.Olasılık binom kombinasyon cebir diziler karmaşık sayılar logaritma eşitsizlik denklemler bunların dışındaki konuları sevmiyorum ve yapamıyorum.Bu konularım 4-4 lük çünkü matematik ilgi alanım ama trigonemetri falan hiç sevmiyorum.Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Tahminimce geometriyi seviyorsun ama analitiği sevmiyorsun doğru muyum

• Geometriyi bir aralar severdim ama şimdi pek sevmiyorum ama analitikdende nefret ediyorum

• O olay konu eksiğinden kaynaklanıyor. Ben de mat1'i aşırı severdim fulle yakın yapardım, mat2den nefret ederdim çünkü lise boyunca dersleri dinlememiştim. Mat1 temele dayanıyor mat2 sonradan çalışmaya.

Çalışırsan o da zevkli aslında
  • ahz-ı yed A kullanıcısına yanıt
    Dershaneyle halledrbilirmiyim?

• Mat1 hız+düşünce işidir, mat2 tecrübe işidir. Mat2 yapamıyorum diye bir şey yok, mat2 çalışmıyorum diye bir şey var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulhan Sen -- 10 Temmuz 2014; 21:16:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gulhan Sen kullanıcısına yanıt
    Hocam bana gerçekten zor geliyor karışık geliyor

• Mat2 yapıp Mat1 yapamamaktan daha iyi bi durumdur. Mat2 çalışmakla çok rahat kapatılır çünkü. Mat1 biraz zeka, yorum felan istiyor ama Mat2 bodos bilgi. Çalış o yüzden.
  • Mystery1234 kullanıcısına yanıt
    Size şöyle diyim 10.sınıfta ilk kez matematiğim 1 düştü ondada 2 yazılı sırf trigonometriydi boş kağıt vermiştim fün bakayım dedim tanjant fonksiyonunda takıldım durum çok kritik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.