Bildirim
MAT1 YAPAMADIĞIM SORULAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
29-a 40-e 10-b diğerlerini okumadım kağıt yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roger01 -- 21 Ekim 2015; 20:44:27 > -
40'ı bende e buldum ama değil. D'ymiş cevabı. üstten mi gider acaba ip, anlayamadım. neyse, diğerlerinin çözümünü yazar mısınız -
evet üstten daha kısa geliyo görmedim pardon. üslü sayı sorusu logaritmadan yaptım.logaritma biliyosan yaparsın zaten.olasılık sorusu klasik ekstrem sorusudur.anlatayım.şimdi örnek uzay n tane sayıdan 2 li seçeceğin için n'nin 2 lisi.pay kısmı için 1-4 2-5 3-6 4-7.......(n-3)-n olasılıkları olur.1-2-3-...(n-3) e kadar gittiği için (n-3) tane seçim var.gerisini eşitle. -
logaritma aklıma gelmedi bi an bu sorular mat2 adı altında gelmediği sürece aklıma gelmiyor bu yöntemler of :P
sağolun hocam -
-
sağolun hocam kutu sorusunu yapabildiniz mi acaba? nasıl açmamız gerek prizmayı kenarlar 5e4 geliyor ama nasıl açmam gerekiyor -
sağolun ama hiçbir şey anlamadım, çok karışık gitmişsiniz -
AB32 sorusuhttp://sketchtoy.com/66053582 -
Çok teşekkür ederim -
sağolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X