Bildirim
Mat1 nasıl gelişir bundan sonra? 30 yapıyorum konu eksiğim yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardes vallaha 9luyu cozme.11li idare eder.3lu 5li 7li ben cozdum ama bir nane yok.2015 1li iyi onu bence al.2liyi alma. 4lunun 3. 4.denemesei iyi ilk ikisi bildigin cop.Ha bu arada dengelri cozduysen gecen senenin piyasa denemelerini cozme aynı sorular.6 8 10luları cozunce haber veririm.Palme bulasma bence. Cevap anahtarı bildigin yanlıs.Problem sorusu maalesef yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apotemi 15li matematik deneme al ilk baslarda 25 falan yaparsin moralin bozulmasin mukemmel gelisme gostereceksin gor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: combocore
Apotemi 15li matematik deneme al ilk baslarda 25 falan yaparsin moralin bozulmasin mukemmel gelisme gostereceksin gor
Çözümlü mü hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alminadiyebiri
quote:
Orijinalden alıntı: combocore
Çözümlü mü hocam
Değil dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X