Şimdi Ara

Mat1 için zor sb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim seviyem düşuk biraz. Fem kosb'den sonra çözuyorum bunu. Geosuz 20 civariydi en son
    Belki size kolay gelir ama gerçekten iyi bir kitap olduğu kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

Beyler fem tavsiye etmeyin denemelerde 30-37 arası netim var +35 e sabitlemek için son bir soru bankası bitireyim dedim kafamda 3 4 5 var ve karakök ygs nasıl hiç bilmiyorum son bir cila için ne önerirsiniz düşündürücü zor birşey olsun mümkünse. 3 4 5 i ve karakök ygs i çözen varsa yorum yaparsa sevinirim

hocam femin mat1 konu özetli soru bankasına baktınız mı ?
  • 3-4-5 zor diyorlardı da o kadar zor değil son testler çok vaktimi aldı o kadar ilk testler cacık onunda , speciallara dicek bir şey yok zaten çözebilene helal olsun
  • zor test demek amelelik demek mi beyler işlem kalabalığı olan sorulara zor demeyin boş sorulardır onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYRİSE6

Hocam birey b nin mat1 i nasıl?
    Bi de Final ve palme mat1 Şb hakkinda fikriniz var mı?

Ben birey b cozuyorum ygs lys aynı kitapta olandan ilk test kolay sonra zorlasıyor bir adım oteside zaten fena zor ama klasik bi kitap ben sınava 2 ay kalam3 4 5 bitirmeyi planlıyorum sınava daha yakın bence

• episode kullanıcısına yanıt
    İnternette vardir belki hocam,bilen arkadaslar varsa

• büyükadamolcam B kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ucdortbesi cozuyorum. Karekök bitti, ucdortbes ve Femi yariladim. Üstüne Bilfeni cozucem. Günde 8 test cozuyorum bu kitaplardan 2 ay sonra bitcek hepsi. Bana son vurus kitabı lazım bi tane. Evet kabul ediyorum mat1 için çok fazla. Ama benim en az guvendigim ders. Şu an Netleri 35-38 arası ama işimi sağlama almak istiyorum. Şu an uni 2. Sınıftayim önceki yillarda hep mat1 den kaybettim. Şu an iyi durumdayim ama daha da iyisini istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYRİSE6

Hocam zaten ucdortbesi cozuyorum. Karekök bitti, ucdortbes ve Femi yariladim. Üstüne Bilfeni cozucem. Günde 8 test cozuyorum bu kitaplardan 2 ay sonra bitcek hepsi. Bana son vurus kitabı lazım bi tane. Evet kabul ediyorum mat1 için çok fazla. Ama benim en az guvendigim ders. Şu an Netleri 35-38 arası ama işimi sağlama almak istiyorum. Şu an uni 2. Sınıftayim önceki yillarda hep mat1 den kaybettim. Şu an iyi durumdayim ama daha da iyisini istiyorum.

Hocam zaten sınavda ki mat onlara benzemiyor bence deneme coz o zaman

• büyükadamolcam B kullanıcısına yanıt
    Denge yi bitiricem yakın zamanda. Deneme alternatifi de pek yok. Ekstrem, palme, apotemi bolum ve ücdortbesin genel denemeleri hariç deneme kalmiyor.
    Yine de sağ olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç dört beşi salla. Efsaneden şaşma. Karekök zihin açar soru çözme kabiliyetini geliştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaburak -- 30 Ekim 2015; 9:28:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.