Şimdi Ara

Mat1 için 4 kitap yeter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 ay önce yola başladım temeli 0 olan biriydim - ile - nin çarpımınn + oldugunu bilmiyordum yani o derece

Şenol hoca izleyip Güvender Çözüm problemler hariç bütün konular bitti problemlere geçmeden Fem Konu özetli Soru bankası aldım çok zor geldi 3.testten sonra soruların cogunu videosunu izleyerek yaptım aynı şekilde problemler hariç onunda bütün konularını bitirdim son 1 yada 2 test lere hiç bakmadım bile

Şimdi Mat 1 Birey b aldım yeni başladım 3 konu bitirdim her konuda ortalama 100 soru var 25 boş 5 yalnış felan yapıyorum yalnışlarda zaten işlem hataları oluyo Bu kitaptan sonrada birde karekök çözdükten sonra denemelere başlıycam

Şimdi ortalama 25boş felan çıkıyor dedimya bu soruları görünce afallıorum yani nasıl çözüldügünü bilmiyorum bilsem yaparım sınavdada böyle hiç bilmediğim soru kalıplaları çıkar die korkuyorum bilmediğim soru kalıplarını çözmek için ne yapmalıyım ?

NOT : Problemlere Yarın başlıycam Aynı şekilde temel attıgım gibi Şenol hoca Güvender Fem Konu özetli sb Birey b Karekök die gitcem bitirdiğim kitapların problemler kısımları bomboş

Yıl sonuna kadar Bitirceğim kitaplar : Güvender - Fem Konu özetli SB - Birey B - KAREKÖK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Who Feed Zed -- 1 Aralık 2015; 17:24:34 >

• Hocam sadece YGS'den hazırlanıyorsanız sıkıntı olmazda birde bunun LYS'si var
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbar10xx

Hocam sadece YGS'den hazırlanıyorsanız sıkıntı olmazda birde bunun LYS'si var

Hocam YGS Bitince LYS ye kadar okula gitmiycem bütün gün boş olucam yetiştiririm die düşünüyorum
  • UP
  • cevap beyler 250 tıklanma nedir
  • hocam sayısalcıysan ygsden sonra lys zor yetişir gibi geliyo bana soru cozmeye zamanın pek kalmaz
  • Who Feed Zed kullanıcısına yanıt
    Kanka ben mezunum tüm günüm boş köpek gibi çalışmama rağmen lys yetiştirmekte tereddütte kalıyorum. Bu kadar rahat olma bence. Lys kasmaya başla. Bilmediğin soru kalıplarının genellikle tek çözümü vardır hocalara sor gerisi gelir.Sen lys ye başla ufaktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

Kanka ben mezunum tüm günüm boş köpek gibi çalışmama rağmen lys yetiştirmekte tereddütte kalıyorum. Bu kadar rahat olma bence. Lys kasmaya başla. Bilmediğin soru kalıplarının genellikle tek çözümü vardır hocalara sor gerisi gelir.Sen lys ye başla ufaktan.

Hocam mezuna kalmayı düşünüyorum zaten
    Mezuna kalsan da kalmasan da sen çalışmana bak. Sonuçta aynı sınav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reverse_Flash

hocam sayısalcıysan ygsden sonra lys zor yetişir gibi geliyo bana soru cozmeye zamanın pek kalmaz

Vallaha hocam dedigim gibi 3 ay kalıcak ama tum gunum bos eger yetismessede mezuna kalıcam zaten bide ygs bitmeden lys calisinca aklim ygs de kalıyo odaklanamıyorum

Hocam bak benim geçen seneki versiyonumsun bende öyle düşünüyordum ancak yetişmiyor emin ol bundan 2.5 ay sabahlara kadar çalıştım sınavda en fazla olan şey konuyu az çok biliyorsun 1-2 şıkkı elemekten öteye gidemiyorsun benden sana bir dost tavsiyesi eğer çok kötü değilsen ygs de biran önce lys çalışmaya başla 1.5 aydır lys kasıyorum lys biyo sistemlerde dahil integral hariç 4-5 konu kaldı mezunum ve hala içimde öyle bir korku var yetişmeyecek diye.Arkadaşında dediği gibi bu kadar rahat olma sınavda gerçekten çok üzülürsün.Ben o kadar sabah akşam kasmama rağmen ortalama herbir fen dersinden 12-13 net bıraktım matematik zaten berbat hiç sorma :) Diyeceğim o ki hedefin eğer yüksek ise şuan başka geçen sene ygs den okul dershane birincileri 440larda gezerken denemelerde 300-320 civarı aldılar.Sınavın sağı solu belli olmuyor 300lerde gezen adam 360 felan aldı çevremde ygsden lysde batırdı o ayrı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Who Feed Zed

quote:

Orijinalden alıntı: xxbar10xx

Hocam sadece YGS'den hazırlanıyorsanız sıkıntı olmazda birde bunun LYS'si var

Hocam YGS Bitince LYS ye kadar okula gitmiycem bütün gün boş olucam yetiştiririm die düşünüyorum

O nasıl olacak izin veriyorlar mı?

hocam yalnız değilsiniz bende şenol hoca ve teknofemden izliyorum soru çözümlerini felan ama illaki karşıma zor bilmediğim kalem bile oynatamadığım tarzda sorular çıkıyor bu yapamadığım tarzda sorular karşıma çıkmaz umarım sınavda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4232062yk

hocam yalnız değilsiniz bende şenol hoca ve teknofemden izliyorum soru çözümlerini felan ama illaki karşıma zor bilmediğim kalem bile oynatamadığım tarzda sorular çıkıyor bu yapamadığım tarzda sorular karşıma çıkmaz umarım sınavda

Insallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Who Feed Zed

quote:

Orijinalden alıntı: Reverse_Flash

hocam sayısalcıysan ygsden sonra lys zor yetişir gibi geliyo bana soru cozmeye zamanın pek kalmaz

Vallaha hocam dedigim gibi 3 ay kalıcak ama tum gunum bos eger yetismessede mezuna kalıcam zaten bide ygs bitmeden lys calisinca aklim ygs de kalıyo odaklanamıyorum

hocam bende bu yüzden mezuna kaldım zaten , ygs ye kadar ygs çalışma hatasını yaptım ygs de beklemediğim şekilde dershanede yaptığımdan 30 40 net alt net yapınca afalladım zaten , lys yapan yine kazandı ama ben lys de edebiyat hariç nerdeyse 0 dım . hiç çalışmamaktansa az da olsa lys çalışmanızı önereceğim ben yine de , bana kalırsa lys ye daha çok ağırlık verin son 2 3 hafta kala ygs ye abanırsınız yine

• Lan bi tane çöz milletin hakkını yeme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.