Şimdi Ara

Mat1'den 25+ Yapanlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler.matematikte biraz ağırdan ilerliyorum. Şuan problemlere yeni geçtim öyle diyim. Ve denemelerde 10 net yapıyorum. Beyler hedefim 25 üstü yapmak. Sizce tüm konular bitince ne yapmalıyım? Birde karekök sıfır kitabından çalışıyorum yani kitap fazla zor değil. Bu kitabı bitirince başka bir kitap daha mı bitirmeliyim? Birde geodan 1-2 soru şansa felan yapıyorum.Geometri için video izlemek faydalı olur mu?

İşin ustalarından tavsiyeler bekliyorum. Bu arkadaşınızda matematikten sağlam net yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında bence deneme çözmek cok faydalı olabilir bölüm denemelerinden cünkü sınavda matematiğe gelince ben de heyecan yapıyorum yetişmeyecek falan diye hem de soru çeşidi ve düşünme bakımından iyi olur diye dusunuyorum fakat tecrübeliler mezunlar falan belki baska bi yol önerir

• Karekok sifirdan sonra fen bilimleri yildiz serisi veya birey b çöz ondan sonra eger farkli soru tarzi gorup ugrasmak istiyosan netlerini 35 lere cikarmak istiyosan karekok ygs mat çöz zor bi kitaptir soyliyim ama cozene faydasi coktur geometriye gelicek olursak video izlemenin ne kadar faydasi olur bilmiyorum ama bol bol soru cozmeni tavsiye ederim ancak oyle gelişir kaynak olarak birey b tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Aslında bence deneme çözmek cok faydalı olabilir bölüm denemelerinden cünkü sınavda matematiğe gelince ben de heyecan yapıyorum yetişmeyecek falan diye hem de soru çeşidi ve düşünme bakımından iyi olur diye dusunuyorum fakat tecrübeliler mezunlar falan belki baska bi yol önerir

Buarada bende mezunum dershane yok.

Fem yayınlarının 25li matematik denemesini aldım(kapsül). 4. Deneme yaptım. İlkinden 5 yapmıştım. Sonuncusunda 10 yaptım.

• sen konuların bittiğinden eminmisin hakkını vererek bitirseydin 20 25 çok rahat olurdu zaten
  • Öncelikle problemleri çok iyi çözmeye çalış. Eğer iyi bi seviyeye gelirsen +8-10 net buradan gelir. Bir de %90 ihtimalle çıkacak konular var. Bunlar: üslü sayılar, köklü sayılar, rasyonel sayılar, mutlak değer ve fonksiyon. Bunlardan son yıllarda hep soru geldi. Bunları da halledersen 23+ olur büyük ihtimalle. Kalan 8-10 soruyu da sayılar, ebob-ekok, per-kom-olasılık, modüler aritmetik, işlem gibi konular paylaşır ve genellikle birer soru gelir bu konulardan. Ama hedefin 20+ ise ilk başta söylediğim konuları bitirsen daha iyi olur... Ki zaten onlar diğer konuların temelidir. Problemler ise basit denklem çözümü dışında pek fazla konu bilmeni gerektirmez. Bu yüzden ağırlığı problemlere ve özellikle denklem kurma-sayı problemlerine vermeni öneririm. Hatta yeri gelmişken YGS'de gelen özgün problemlere benzeyen bir fasikül kitap çıkardı Güray Küçük. ''Sayısal Mantık Problemleri''. Bunu da çözersen çok faydasını görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Aslında bence deneme çözmek cok faydalı olabilir bölüm denemelerinden cünkü sınavda matematiğe gelince ben de heyecan yapıyorum yetişmeyecek falan diye hem de soru çeşidi ve düşünme bakımından iyi olur diye dusunuyorum fakat tecrübeliler mezunlar falan belki baska bi yol önerir

Fem yayınlarının 25li matematik denemesini aldım(kapsül). 4. Deneme yaptım. İlkinden 5 yapmıştım. Sonuncusunda 10 yaptım.

Arkadaşım senin bol soru çözmen ve konuları bitirmen gerekiyor.40 sorunun 5 i zaten işlem yeteneğinden geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Arkadaşım senin bol soru çözmen ve konuları bitirmen gerekiyor.40 sorunun 5 i zaten işlem yeteneğinden geliyor.

Usta 10-15 konu daha kaldı. Problemler olasılık felan.1 ay içinde hepsini bitirmeye çalışcam. Konular bitince 20-25 arası yaparsam çok sevinirim. Sonrada bol bol soru çözcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGlock -- 26 Kasım 2014; 11:52:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Öncelikle problemleri çok iyi çözmeye çalış. Eğer iyi bi seviyeye gelirsen +8-10 net buradan gelir. Bir de %90 ihtimalle çıkacak konular var. Bunlar: üslü sayılar, köklü sayılar, rasyonel sayılar, mutlak değer ve fonksiyon. Bunlardan son yıllarda hep soru geldi. Bunları da halledersen 23+ olur büyük ihtimalle. Kalan 8-10 soruyu da sayılar, ebob-ekok, per-kom-olasılık, modüler aritmetik, işlem gibi konular paylaşır ve genellikle birer soru gelir bu konulardan. Ama hedefin 20+ ise ilk başta söylediğim konuları bitirsen daha iyi olur... Ki zaten onlar diğer konuların temelidir. Problemler ise basit denklem çözümü dışında pek fazla konu bilmeni gerektirmez. Bu yüzden ağırlığı problemlere ve özellikle denklem kurma-sayı problemlerine vermeni öneririm. Hatta yeri gelmişken YGS'de gelen özgün problemlere benzeyen bir fasikül kitap çıkardı Güray Küçük. ''Sayısal Mantık Problemleri''. Bunu da çözersen çok faydasını görürsün.

Hocam dediğin kitabı alcam. Kalan konularıda kısa süre içinde bitirmeye çalışıyorum. Birde geo yada çalışcam 2-3 net geometriden yaparsam işim garanti olur. ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.