Şimdi Ara

Mat1'de son ayarlar için ne çözeyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat1'im iyi açıkçası 1.5 kitap bitirdim bugüne kadar birincisi Final'in dersane kaydında verdiği tamamen bitti. Diğeri de final'in dergiyle yolladığı (Gereksiz konular atlayarak her sene garanti soru gelen, orantı vs gibi çok eleyici olmayan konuları eleyip seçtim fonksiyon, problemler, üslü köklü sayılr vs)

Bir yandan da son on yılın çıkmış sorularını çözüyorum matematikte 2004'e kadar indim 2000'e kadar çözüp sonra tekrar bir üstünden geçicem.

Şimdi gelelim asıl kısma.

İlk olarak problemlerde orjinal soru tipleri görmek lazım.
    Tek çift sayılar, sayılar, sözel ifadeli sorularda (fonksiyonlarda hangisi birebir örtendir vs) ve bağıntıda sıkıntı yaşıyorum hala. İşte bu konularla ilgili sağlam soruları nerde bulabilirim ? Soru bankası almayacağım yeni yaprak test falan varsa işimi görür. Bir de karekök mat1 soru bankası var elimde. Şöyle testleri açıp gözüme kestirdiğim soruları mı çözsem sadece yoksa ?

• up
  • Bol deneme çöz derim orjinal soru tipi açısından bu iyi olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''onur''

Bol deneme çöz derim orjinal soru tipi açısından bu iyi olur sanırım

deneme çözüyorum zaten fem 7'li bitti körfez 10'luya başlayacağım bu haftasonu bu zamana kadar cumartesi pazar saat 10'da yaptım denemeleri hep ama artık zaman daraldığına göre haftaiçi de her gün saat 7 - 8 civarı bi deneme sıkıştırıcam veya dersaneden 12'de çıkıyorum eve gitmeden yemek falan yiyip 1'de kütüphaneye oturup denemeye başlayabilirim de. Eve gelince bi saat falan uyuyup konu tekrarı yapmaya da zamanım olur böylelikle.

Zaten kapsül de var başlamadım daha sosyal ve matematiğine Pazartesi günü başlayıp bir sonraki pazartesiye kadar bitiricem Türkçesini yarıladım zaten. Kalan zamanda da Zirve ve Güvender soru bankası var onların sondaki genel tarama testlerini çözerim sonrası gerçek sınava kalmış artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.