Şimdi Ara

Mat Geo Net Tavsiyesi +30 İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematikte denemelerde 27-28 falan geliyor ama geometri 1-2 doğru geliyor
    geomterinin artması için tavsiyeniz var mı?

• ceyhun hoca iyi midir?
  • Hocam Fem Simetri YGS-LYS aldım başladım ben. Güzel gidiyor şimdilik. Eğer komple 0 değilim diyorsan al bence.
  • Hocam kitap nasıl sizce yorumlariniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

Hocam kitap nasıl sizce yorumlariniz ?

Zor mu dersen ? Bence zor sorular var. Çok güzel soruları var. Öğretiyor mu ? Kesinlikle öğretiyor. O konuda muhteşem. Ve gereksizce doğruda açı gibi bir konuyu uzatmamış mesela. Temelin varsa güzel ilerliyorsun.
  • simetriden hergün düzenli şekildemi çözüyorsunuz hocam hiç video izlemeden direk simetridne örneklerlemi ilerliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimaradayıxxx

simetriden hergün düzenli şekildemi çözüyorsunuz hocam hiç video izlemeden direk simetridne örneklerlemi ilerliyorsunuz

Evet hocam video izlemeden direkt simetriyle ilerliyorum. Her gün 10 sayfa çözmeye çalışıyorum. Konu bakımından az çok aşina olduğum için pek zorlamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seviyeniz nasıl veya geliştiğinizi farkediyormusunuz çözdükçe geometrim sıkıntılıda elimde simetri var çözücem muhtemelen ondan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimaradayıxxx

seviyeniz nasıl veya geliştiğinizi farkediyormusunuz çözdükçe geometrim sıkıntılıda elimde simetri var çözücem muhtemelen ondan soruyorum

Hocam yeni başladım yani ne desem yalan olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilerleyince yazarsınız o zaman hocam :D
  • İzleyerek pek bişey elde edemezsin her gün düzenli olarak en az 2 test çöz, üçgenleri çok sağlam hallet ondan sonra diğer konulara geç. Kuralları aklına tutmak için 4 5 defa yaz kendi başına, kaynak tavsiyem birey b gelişim. Konuyu hallettikten sonra bunla devam et. Düzen çok önemli 1 ay boyunca her gün en az 2 test çöz gelişimi farkediceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.