Şimdi Ara

Mat-Geo konu anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlad tyt-ayt matematik ve geometri için konu anlatımlı kaynak önerisinde bulunur musunuz ?

Bi de sonuç derece fasikülleri nasıldır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• geçen sene derecenin trigonometri fasikülünü çözdüm. ilyas güneşten dinlemiştim ama önce. bana çok şey kattı bu kitap. sonuç ne kadar kolaysa bunun da BAZI soruları o kadar zordu.(geneli orta) yeni nesil soruları da güzeldi. trigonometriyi fulledim sanırım sınavda. atmadım hala elimde duruyor işime yarar yine. bu sene de 2. dereceden denklem-eşitsizlik-parabol fasikülünü aldım.

tam konu anlatımlı sayılmasa da bilgi sarmal ayt mat soru bankasını öneririm. her konuyla ilgili notlar formüller oluyor sayfanın başında. ileri seviye içinse apotemi fasikülleri iyidir.

• Mat ve geo için kolaydan zora fasikulleri siraliyorum
    Gür kolay mat fas.-sonuç fas.-gur ve model Fas.-cap Fas.-karekök mps-acil fas.-sonuc derece Fas.-apotemi Fas.
    Bunlarin hepsini çözmek ne kadar mümkün bilmiyorum ama kesinlikle her biri çözülmeye değer.geneli eski nesil
    Fakat müthiş bir ivme kazandırır bu kitaplar.bu kitapları çözdükten sonra bence soru kaçırmak da zorlaşır.saglam olursun bence.
    Benim düşüncelerim.Siralama hakkında eleştirisi olan var ise yazsın.
    İyi forumlar iyi çalışmalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mat lys hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.