Şimdi Ara

mat ekran koruyucu film mi yoksa şeffaf mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
1
Favori
42.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süre mat kullandım mat övdüm... Bi ara kafama esti şeffaf kullandım. Matı çıkartıp ekranı jelatinsiz görünce ohaaaa dedim. Sonrasında şeffafı takınca mat jelatinle geçen günlere lanet ettim :)

Mutlaka ama mutlaka şeffaf kullanmalısın... Yada bi süre mat kullanıp şeffafa geçiceksin ki telefona tekrar hayran kalasın :)

Marka model çeşit şekil şemal bilemem ama mutlaka şeffaf olmak zorunda!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: Rottems

Mat ekran koruyucu parmak izi tutmaz ama görüntüyü bozar. Şeffaf ekran koruyucu da parmak izi bırakır,hoş bir görüntü olmaz; ama görüntüyü pek bozmaz. Benim sana tavsiyem ekran koruyucu kullanmaman.Bu tabi ki senin seçimin.

ekran koruyucu kullanmayınca parmak izi kalmıyormu peki? kalıyor.. o zaman neden koruyucu kullanmayı önermiyosun? hiç değilse çizilmeden korur.......

katılıyorum.

şeffaf film tavsiyemdir. ikisini de kullandım. mat görüntüyü gerçekten çok bozuyor.
  • Mat görüntüyü bozuyor, ancak parmak izi, vs. gibi şeylerden telefonu uzak tutuyor, şeffaf maalesef kirli tutuyor ekranı.
  • altını çize çize parlak derim güvenin bana
  • beyaz iphone ve seffaf
  • Mat takınca Retina ekran tüplü televizyonlardaki gibi oluyor
  • Konuyu gördüm ve seffaf olan koruyucuyu gene seffaf olanla değiştirdim bir yerden hava almis ve yeterince çizilmişti telefonu yeniledik bir yerde hala elimde 1 mat 1 seffaf ve birde sagdan soldan dikizlenemeyen cinsten koruyucum duruyor 4 ay oldu 4s alali ilk defa takiyorum kendim ilk alınca telefoncuya taktirmistim arka kapakta mat takmistik zamaninda cizilsede onu değiştirmem arkada sgp seffaf kılıf takılı tercih olayına gelirsek seffaf daha retina daha Rafine görüntü veriyor mat farklı gozuksede seffaf iyi 4-6 ay arası değiştirmek daha mantıklı malum çiziliyor olsun çizilen film olsun değilmi dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle mat sevmem seffaf parlak olsun en iyisi

• Öne şeffaf, arkaya mat.

• Selamlar şeffaf aldım ancak karanlıkta ve ekran kapalıyken çizgi çizgi mavilikler oluşuyor, bu sonraları geçiyor mu daha bugün takdırdım?
  • Yahu mat kullanacaksanız neden iphone alıyorsunuz ne cazibesi kaldı gidin 3310 alın kullanın paşa paşa yok şeffafta ekran kirleniyormuş vs vs temizlemek çokmu zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

Selamlar şeffaf aldım ancak karanlıkta ve ekran kapalıyken çizgi çizgi mavilikler oluşuyor, bu sonraları geçiyor mu daha bugün takdırdım?

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

Selamlar şeffaf aldım ancak karanlıkta ve ekran kapalıyken çizgi çizgi mavilikler oluşuyor, bu sonraları geçiyor mu daha bugün takdırdım?

???

Ekranı temizlemek icin kullanılan solusyondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum her takdirdigimda 2-3 gün kalıyor sonra yok oluyor.

• tabiki seffaf hatta crystal clear hatta en incesi, disarda kullanim, gunes isigi, ekran yansimasi icin mat, anti glare aldim
    ne iphone'da ne iPad'de Retina ekranin muhtesem goruntu kalitesini yasayamadim, gerekirse ekran koruyucu olmadan kullanirim yinede mat tercih etmem artik
  • Şeffaf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar; "steinheil ultra optics" tek geçerim !!

** Parmak izi bırakmıyor kesinlikle
    ** Mat ekranlardaki gibi mavi noktasal görüntüler yok
    ** Retina ekrandan hiçbir kaybınız olmaz
    ** Ekran filminin varlığı bile anlaşılmaz
    ** Ayrıca öyle diğer filmler gibi 40-50 TL vermenize gerek yok. 20 TL'ye alabilirsiniz..

Bir çok arkadaşım " senin ekran hiç çizilmemiş yaa ne güzel " diyo gördüklerinde. "Ekran filmi var ondan çizilmiyo tabi" dediğimde "Aaa ekran filmi mi var şimdi bunda?" diye şaşırıyolar.

Çünkü hem ince, hem mavimsi görüntü yok, hem de parmak izi göstermiyor.

Aynı markanın "Ultra Crystal" filmi çok parmak izi bırakıyor, "Anti Glare" filmi de mavimsi görüntü oluşturuyor. Zaten bu markanın kendi açıklaması da o şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: andruil

arkadaşlar; "steinheil ultra optics" tek geçerim !!

** Ayrıca öyle diğer filmler gibi 40-50 TL vermenize gerek yok. 20 TL'ye alabilirsiniz..

Bir çok arkadaşım " senin ekran hiç çizilmemiş yaa ne güzel " diyo gördüklerinde. "Ekran filmi var ondan çizilmiyo tabi" dediğimde "Aaa ekran filmi mi var şimdi bunda?" diye şaşırıyolar.

Aynı markanın "Ultra Crystal" filmi çok parmak izi bırakıyor, "Anti Glare" filmi de mavimsi görüntü oluşturuyor. Zaten bu markanın kendi açıklaması da o şekilde.

Araştırdım da biraz cidden mattan daha iyi

• Şundan 3 çift aldım. 8 Liraya mal oldu. Bakalım ne zaman gelecek

http://dx.com/p/glare-free-lcd-screen-backside-protector-set-for-iphone-4-2-piece-pack-40569
  • quote:

Hocam ben su ana kadar sgp den sadece ultra oleophobic kullandim, suandada kullaniyorum . Biraz parmak izi kaliyor,ama onun disinda memnunum. Suan yorumlarinizi okuyunca optics olanida kafama girmeye basladi, ben bu filmi birazda olsa mat zannediyordum oylemi acaba ve hissiyati orjinal cama gore nasil bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

Hocam ben su ana kadar sgp den sadece ultra oleophobic kullandim, suandada kullaniyorum . Biraz parmak izi kaliyor,ama onun disinda memnunum. Suan yorumlarinizi okuyunca optics olanida kafama girmeye basladi, ben bu filmi birazda olsa mat zannediyordum oylemi acaba ve hissiyati orjinal cama gore nasil bilgilendirirseniz sevinirim

hocam orjinal camında inanın 1 gün bile kullanmadım açıkcası :) aldığım gün film takmıştım. yeni film almadan çıkarmadım eskisini. sadece filmi değiştirmek için kullanıyodum. parmaktaki hissiyatı konusunda farkı söleyemem orjinal camı ile kullanmadığım için ama diğer ekran filmleri ile karşılaştırırsak "ultra optics"i tek geçerim.

hatta youtube'ta incelemeleri var yabancıların yaptığı. steinheil marka 3-4 film inceliyo adam, o bile ultra optics en iyisi diyo ki bence de en iyisi..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.