Bildirim
mat denemesi netlerinizi görelim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
saglam bi çalışmayla olabilir ancak _____________________________ -
hocam ben de ilk denemede(1 ay önce) 10 net yaptim baska deneme olmadik hedefim 25 felan yapmak şuan kolay konulaı üstün körü bitirdim çok test çözmedim türev alma kurallarına kadar geldim.Ama girsem 25 felan yapamam gibi geliyor.Siz nasıl çalıştınız?yani o bitirdiğiniz konuları detaylı mı çalıştınız?Detay a girmeden yapılır mı 25 net?
Bu arada Türev integral sağlam kasarsan deneme sınavı için olur bence 35 felan ama gerçek sınavda olur mu bilmem çnkü türev integral bir kaç tane kalıp soru soruyorlar gerisi zor oluyor sanırım._____________________________ -
Napıcan netleri
Zaten düşük yapıyoruz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: egun.
hocam ben de ilk denemede(1 ay önce) 10 net yaptim baska deneme olmadik hedefim 25 felan yapmak şuan kolay konulaı üstün körü bitirdim çok test çözmedim türev alma kurallarına kadar geldim.Ama girsem 25 felan yapamam gibi geliyor.Siz nasıl çalıştınız?yani o bitirdiğiniz konuları detaylı mı çalıştınız?Detay a girmeden yapılır mı 25 net?
Bu arada Türev integral sağlam kasarsan deneme sınavı için olur bence 35 felan ama gerçek sınavda olur mu bilmem çnkü türev integral bir kaç tane kalıp soru soruyorlar gerisi zor oluyor sanırım.
Ben test cozmeyi sevmem pek nbir konu 100 soru max biter çıkmış sorukari da dahil 100 soru ama konuyu dikkatli çalışırım
quote:
Orijinalden alıntı: Nükleus
Napıcan netleri
Zaten düşük yapıyoruz...
Hocam genelde kötü yapıyorum diye adam mati 40 45 çıkıyor sende onlardan deilsin demi ygs kac k da
quote:
Orijinalden alıntı: cihat433
quote:
Orijinalden alıntı: Nükleus
Napıcan netleri
Zaten düşük yapıyoruz...
Hocam genelde kötü yapıyorum diye adam mati 40 45 çıkıyor sende onlardan deilsin demi ygs kac k da
nükleus tam olarak öyle :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt