Bildirim
Mat değişik olasılık sorusu mat proları buraya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
140 sanki. -
20.84.x=24.60.dk => dk/x=140/120
?.x=120.dk => ?=120.dk/x=120.140/120 => ?=140 -
-
-
120 oran orantı sorusu gercek zamanı bulup oranlayacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Up
Yukarı
Kardeşim soru çok güzel.Çok ince bir ayrıntısı var yeni farkettim.Şimdi en az birinin yazı gelme olasılığı diyor.İki para var TY TT YT YY olabilir bundan 3/4 ihtimal var.Zarların toplamının 6 olması için 1,5 2,4 3,3 4,2 5,1 durumları gerekir fakat zarların aynı gelmediği biliniyormuş.Normalde bir zarda 6 diğer zarda 6 sayı olduğu için 36 durum vardı.Fakat Zarlar aynı gelmiyor ise 1,1 2,2 3,3 4,4 5,5 6,6 olan durumları çıkarırız.30 durum kalır geriye.3,3 ise toplamının 6 olmasını sağlar ama zarlar aynı olamaz ondan onu almazsak.30 durumda 4 durum bizim istediğimizi sağlar.ve bağlacı dediği için madeni para ve zar birbiriyle ilişkili bundan çarpma yapmamız gerekir 3/4.4/30 dan cevap 1/10 gelir çok güzel soru.Ben başta sadece zarın 6 olduğu durumda aynı olamaz diye düşünmüştüm.Valla iyi soruymuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFCEEC3A4 -- 31 Aralık 2017; 16:42:23 > -
Polinom sorusu kolay . X üzeri 3 getirecek şekilde ayarla sonra ona göre yazarsın -
Teşekkür ederim
Aynen polinomu çözdüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X