Şimdi Ara

Mat 2 için kanal önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben meslek çıkışlıyım çoğu mat2 derslerini işlenmedi bizde her neyse ben şuanda mat 2 de mat1den ayrı olarak tek logaritmayı adam akıllı anlıyabildim trigonometriyede çalıştım ama pek yapamıyorum diğerlerine henüz hiç başlamadım bana en temelden anlatan cidden güzel anlatan kanal önerirmisiniz
    Ben pek çalışmam normalde YouTube dan arada hocalara geldiki izliyorum ama onları izledikten sonra soruları pek yaptığım söylenez :)
    Hedef 10-15 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangoro -- 29 Ocak 2019; 23:56:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahya Tan.
  • +1 bekliyorum öneri arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocalra gelidk güzeldir fakat fazla soru çözmüyorlar her konun üstüne 2 kaynaktan gidersen bir şey olmaz
  • Yahya tan

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Yahya Tan cidden sağlammış sağol

• Hocam konulari bitirdikten sonra soru çözebildin mi Yahya tan da ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basit Mat-1 Sorularım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dün permütasyon çalıştım sadece kolay konu zaten hemen kavradım, hoca tüm soru tiplerinden yapıyor anlatış tarzı çok hoş bugünde trigoya bakcam bakalım çözebilecekmiyim

• Atölye Matematik kanalına da bakabilirsin.

• Permütasyon kolay diyorsan, yaparsın Matematiği. Başarılar hocam.

• fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay derken ilk kavrama kısımları kolay daha işin için tam girmedim tabi ki

• Ben işin içine girdim de çıkamadım

• fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Moralimi bozma

• Kardeşim, moralini bozmak için değil inan, öyle sıkıntı yaşıyorum ki bu konuda, bir türlü oturtamadım. Gerçekten canımı sıkıyor. Ben aslında kendim için bir çözüm bulmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlimasuk

Kardeşim, moralini bozmak için değil inan, öyle sıkıntı yaşıyorum ki bu konuda, bir türlü oturtamadım. Gerçekten canımı sıkıyor. Ben aslında kendim için bir çözüm bulmaya çalışıyorum.
    Benim de takıldığım bir konu. Bir de olasılık var. Çıkmış soruların çözümüne bakmayı düşünüyorum. Konu anlatımı kalıp sorulardan oluşuyor çünkü. Sınavda ve denemelerde hikayeleştirip soruyorlar. Çıkmışlar çözülmeli mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozmonot.

Benim de takıldığım bir konu. Bir de olasılık var. Çıkmış soruların çözümüne bakmayı düşünüyorum. Konu anlatımı kalıp sorulardan oluşuyor çünkü. Sınavda ve denemelerde hikayeleştirip soruyorlar. Çıkmışlar çözülmeli mutlaka

Alıntıları Göster
    Hocam, zaten ben genel olarak pkob denen illetten baahsediyorum, sadece permütasyon değil. Doğru söylüyorsun çıkmış sorular mutlaka çözülmeli ama şöyle biraz öğretsinn istiyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.