Şimdi Ara

MAT-2 ÇALIŞIRKEN CANIM SIKILIYOR BIRAKIYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mat 2 çalışırken halsizlik çöküyo üstüme biyolojide falan birşey yok ama matematikte böyle süreklide kalemle işlemlerle uğraşıyorum yinede böyle oluyor öneriniz varmı bu derse nasıl konsantre olabilirim ?

• önce matematiği sevmen lazım
  • Valla bizde keyiften yapmıyoruz dostum. Türevin integralin canı cehenneme ama ışte köprüyü geçene kadar türev'e dayı diyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde çok hoşlanıyoruz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dapies

mat 2 çalışırken halsizlik çöküyo üstüme biyolojide falan birşey yok ama matematikte böyle süreklide kalemle işlemlerle uğraşıyorum yinede böyle oluyor öneriniz varmı bu derse nasıl konsantre olabilirim ?

Kullandığım kaynak belki sıkıcıdır ;-) Hangi kitaptan çalışıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

mat 2 çalışırken halsizlik çöküyo üstüme biyolojide falan birşey yok ama matematikte böyle süreklide kalemle işlemlerle uğraşıyorum yinede böyle oluyor öneriniz varmı bu derse nasıl konsantre olabilirim ?

Kullandığım kaynak belki sıkıcıdır ;-) Hangi kitaptan çalışıyorsunuz ?

ekolden dinliyordum oda uzun olunca sıkıcı geliyor.
    güvender 4 lü kitap var güzel anlatmış diger derslere daha iyi veriyorum kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: quantifier

önce matematiği sevmen lazım

hocam bi soruya saatlerce uğraştığımda oldu sıkılmadan çözünce çok keyif veriyo sevmeyle bi alakası yok yani işem yapmak gayet zevkli geliyor ama ne biliyim yinede böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mat2 temel olmadı mı olmuyor pek,
    Temel varsa çok zevkli hatta cepte gibi gelir ama temel yoksa maalesef sıkıcı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_ShArK

Valla bizde keyiften yapmıyoruz dostum. Türevin integralin canı cehenneme ama ışte köprüyü geçene kadar türev'e dayı diyoruz :)

daha oralara gelemedim hocam :) En korktuğum yer orası bide organik kimya
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknzbz

Mat2 temel olmadı mı olmuyor pek,
    Temel varsa çok zevkli hatta cepte gibi gelir ama temel yoksa maalesef sıkıcı gelir.

hocam benim temel yok , mat1 de zorladım kendimi biraz 28 net çıkardım YGS de meslek liseliyim , mat2 ye nasıl alışacağım bilmiyorum , p.tesi trigonometriyi işleyeğiz , polinom parabol filan çözebiliyorum az çok , bana mat2yi nasıl eğlenceli hal alacağı hakkında tavsiyelerde bulunursan sevinirim , teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_ShArK

Valla bizde keyiften yapmıyoruz dostum. Türevin integralin canı cehenneme ama ışte köprüyü geçene kadar türev'e dayı diyoruz :)

daha oralara gelemedim hocam :) En korktuğum yer orası bide organik kimya

Yavaş yavaş gelirsin dostum.
  • 3 gündür Polinomları bitireceğim güya...
  • Hazır konusu açılmışken ben de bir soru sorayım.

2 ay boyunca Lys Mat ve Geo çalışacağım. Geçen seneden konuları bitirmiştim. Ama sadece konular bitti hiç bir konu üzerinde yoğunlaşmadım. Bu yüzden soru bankası arıyorum. Elimde soru bankası kitapları var. Ancak çözümleri olmadığı için bir çok sorunun nasıl çözüleceğini öğrenemiyorum. Çözümlü soru bankası var, BURHAN VEDAT YORGANCI'nın kitabı. Oda çok sıkıcı. Bana önereceğiniz kaynak var mıdır? Güvender'in video çözümlüsü nasıl olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.