Şimdi Ara

Mat 1 yapamiyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler mat1 yapamıyorum çok test çözüyorum denemede öyle kalıyorum beynim boşmuş gibi hissediyorum ne yapmalıyım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Ya beyler mat1 yapamıyorum çok test çözüyorum denemede öyle kalıyorum beynim boşmuş gibi hissediyorum ne yapmalıyım :(

Farklı kaynaklardan az az soru çöz tek kaynaktan çok çözmek yerine.Farklı soru tiplerinden kaynaklanan problem seninki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zydrea

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Ya beyler mat1 yapamıyorum çok test çözüyorum denemede öyle kalıyorum beynim boşmuş gibi hissediyorum ne yapmalıyım :(

Farklı kaynaklardan az az soru çöz tek kaynaktan çok çözmek yerine.Farklı soru tiplerinden kaynaklanan problem seninki.

Evet hocam farklı soru tiplerinden. Mesela çıkmış soruları çok rahat çözüyorum. Femin sorularını çözemiyorum. Ancak zaman ayirirsam çözebiliyorum. Haklısınız.

• Mat 1 yapamiyorum diye bisey yoktur mat1den kacan insan vardir gecen sene ygsde 1,5net yapan ben su an 25civari yapiyorum vazgecme

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkeff06

Mat 1 yapamiyorum diye bisey yoktur mat1den kacan insan vardir gecen sene ygsde 1,5net yapan ben su an 25civari yapiyorum vazgecme

Bende anlamadım ki geçen sene kitap açmadım 5 net yaptım bu sene 1.5 bine yakın soru çözdüm gene 5 netteyim

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    hocam mat 1 = düz mantık. Adı üstünde temel matematik. O kadar çok soru gördüm ki beni gece gündüz uğraştıran. sormaya gittiğimde hoca 5 saniyede görülmesi gereken şeyi fark etti ve çözdü. Böyle saçma sapan bi ders yani o yüzden ne kadar fazla kaynak o kadar iyi net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basit Mat-1 Sorularım
    8 yıl önce açıldı
    2 ayt mat sorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.