Şimdi Ara

MAT 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs matematikte hedefim +30 net bu neti ve daha fazlasını yapanlar ve hedefleyenler nasıl bir yol haritası izliyorsunuz konulara nasıl çalışıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum

Zaten 2-3 mat1 soru bankasi bitirirsen /anlayarak, ustu kapali degil/ tam net dahi cikarirsin..

Dershaneye gidiyorsan, gunune tekrar, onceki gunun tekrari gecen haftalarin tekrari cok onemli benim acimdan, yapamadigin sorulari kesinlikle hocana sor, bilmedigin soru ustunden gecmedigin soru olmasin.

Orijinalden alıntı: mewluthday

İlk basta konulari anlayabilmen cok onemli, eksik olmamasi lazim.
    Notlar alabilirsin ben duvarlara yaziyorum evde zor hatirladigim seyleri..
    Bunlar ok se bol bol test coz, matematiki anlamanin yolu testlerden geçer emin olabilirsin.
    Zaten 2-3 mat1 soru bankasi bitirirsen /anlayarak, ustu kapali degil/ tam net dahi cikarirsin..

Dershaneye gidiyorsan, gunune tekrar, onceki gunun tekrari gecen haftalarin tekrari cok onemli benim acimdan, yapamadigin sorulari kesinlikle hocana sor, bilmedigin soru ustunden gecmedigin soru olmasin.

Çok teşekkürler zaman ayırıp yorum yazdığınız için. Dikkate alıcam dediklerinizi
  • Öncelikle ortaokuldan gelen bi mat temelin varsa hiç çalışmadan bile ygs matt a iyi birşeyler yaparsın bunu sor kendine.Ortaokuldan beri eksiğin varsa önce temelden almaya çalış yoksa cok canını sıkmaya başlar mat 1 aslında zevkli ve basittir.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.