Şimdi Ara

Mastery Page seçeneğindeki arıza.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuyrukta oyunun başlamasını beklerken, yetenek ağaçlarını seçmeye kalktığımda hep aynı sorun ile karşılaşıyorum. Sanırım bu bir bug, yahut bir tek bende oluyor.

Ne zaman bir yetenek ağacını seçsem, önceki seçili olan yetenek ağacında kalıyorum. Sonra tekrar seçiyorum ancak o zaman seçtiğim yetenek ağacı seçili oluyor. Bazen 3 kere tıklamak zorunda kaldığım oldu. Bu yüzden çok sefer yanlış yetenek ağacıyla oyuna girdiğim oldu.

Bu sorun nedense rün sayfasında olmuyor.

Hatta az önceki ARAM maçında oyunun başlamasını beklerken aceleyle yeni bir mastery sayfası açtım, yaptım ve kaydedip çıktım. Sonrasında kendimi başka bir mastery sayfası seçili şekilde buldum. Değiştirmeye çalıştım ama 20 tane sayfanın içinde bulamadım, artık çok geçti. Oyuna Amumu için yaptığım mastery sayfasıyla girdim

Dergilerden aldığım sunucu diskleri olsun, siteden indirdiğim kurulum dosyası olsun, türlü yollarla defalarca bilgisayarıma bu oyunu kurup kaldırdım. Ama bu sorun hepsinde aynı. Yani sorunun oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Üşengeç biri değilim ama ciddiye alacaklarını bilsem, resmi foruma konu açardım, ama en son açtığım konuya hala cevap vermediler.

Adamlar paranın derdine düştüler. Spirit Guard Udyr gelince paranın dibine vuracaklar, açgözlüler.

Grooveshark bazı şarkıların telif hakları yüzünden bunları ekleyemiyor. Ayrıca daha önce sorunsuz açılan müzik ansızın sorun çıkartabiliyor. Misal yüklüyor ama ileri sarmadan oynatmıyor, yavaş yüklüyor, takılıyor ya da ortada kesiliyor. Lütfen takılmalar olursa bildirin. :)

• Aç amerika forumunda konuyu.

Dofus ~ Rosal
    fablable
  • dostum resmi forumdan dönüş alman zor fakat ben her zaman tek mastery ağacı kullanyrm hero ve rakibe göre o an ayarlamak daha mantıklı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dyesa

dostum resmi forumdan dönüş alman zor fakat ben her zaman tek mastery ağacı kullanyrm hero ve rakibe göre o an ayarlamak daha mantıklı tavsiye ederim.

Eskiden ben de öyle yapıyordum ama genellikle oyunda sonuncu oluyorum. Ve maalesef Bronz'dan bir türlü çıkamadığım için (10 15 kere promotion maçlarında düştüm, şans işte) hep kavga ve gürültü. Ben sakin adamım, herkesle iyi geçinmeye çalışıyorum. Ama sürekli aşağılayıp it gibi muamele ediyorlar. Ben de pek esnek davranamıyorum maalesef, takım ne isterse onu almak zorunda kalıyorum.

O yüzden, vaktim kalmıyor fazla, yeni yetenek ağacı yapmaya. Kafadan 25-30 saniye sürüyor. Hazırda olmaları benim için daha iyi.

Grooveshark bazı şarkıların telif hakları yüzünden bunları ekleyemiyor. Ayrıca daha önce sorunsuz açılan müzik ansızın sorun çıkartabiliyor. Misal yüklüyor ama ileri sarmadan oynatmıyor, yavaş yüklüyor, takılıyor ya da ortada kesiliyor. Lütfen takılmalar olursa bildirin. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pick Up Kasa Kapatma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.