Şimdi Ara

Masterwork Nedir ve Nasıl Basılır? (Rehber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Önce MW yapılabilen bir item alınır.

- Master Enigmatic Scroll yardımıyla itema altın soru işareti verilir, yani unidifentied yapılır.

- Merchanttan 50goldluk id scroll alınır ve itema basılarak soru işareti açılır.

- Şansınız varsa masterwork olur, yoksa aynı kalır ve sadece statları değişir.

Not: Scrolları sağ tıklayarak kullanabilirsiniz.

Püf noktalar:

- Özellikle yüksek seviye itemları mw yapmak çok zordur. Her ne kadar şans işi olsa ve tek denemede bile geçebilse de, bu sayı genellikle 50-100 arasında değişir. Yani epey deneme yapmanız gerekecek.

- Enchantable olan ve üzerinde "cannot be made into masterwork" ibaresi olmayan her item masterrwork'e çevrilir ama yine de ufak bir tavsiye; t14 ve adam akıllı olmayan itemlar hariç masterwork basmaya çalışarak paranızı ziyan etmeyin.

- Bir item bir kere masterwork olunca eski haline dönmez, yani enigmatic scroll basarak istediğiniz kadar stat resetleyebilirsiniz.

- Masterwork itemların diğerlerinden farkı, +12'ye basılabilmeleridir. MW olmayan itemlarla en fazla +9 a kadar gidilebilir.

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 24 Mart 2013; 19:49:31 >

• Çok teşekkür ettik, guild kur girmeyeni pegasustan atalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Çok teşekkür ettik, guild kur girmeyeni pegasustan atalım.

Ne demek
  • şanslı günümdeyim +8 insight staffım vardı nexus reputatıon ile almıştım. Öylesine bir deneyeyim dedim rehberi görünce tek denemede masterwork oldu. :)

ama %7 more healing özellği gidip pvp ile ilgili bir özellik geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 24 Mart 2013; 19:00:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

şanslı günümdeyim +8 insight staffım vardı nexus reputatıon ile almıştım. Öylesine bir deneyeyim dedim rehberi görünce tek denemede masterwork oldu. :)

ama %7 more healing özellği gidip pvp ile ilgili bir özellik geldi

Şahanesin, kıskandım

Common scrollarla resetleyerek istediğin özellikleri getirebilirsin

• Ayrıca beğendiğiniz özellikleri kilitleyip sürekli enigma basarak bepenmediklerinizi tamamen beğendikleriniz yapana kadar basabilirsiniz. Böylelikle full krit yada full heal silahlarınız olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.