Şimdi Ara

Master Yi Kaldırılsın yada nerf yesin yeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar master yi oyunun en op karakteri kaldırılması yada nerf yemesi gerekiyo ben daha fazla kill ve daha fazla kasmama rağmen master yi 1 tane statik shivle oyun çevirebiliyo çok sorunlu bi karakter riota talep yollamak lazım

• first picksen pickle first pick rakipteyse banla = GG
  • Lux'ın tek kombosuna bakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal El -- 17 Ağustos 2013; 12:29:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya banlicaksin yada leona sup nautilus zac jung gibi boll ccli champ alacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman ben banlamıyorum adama söliyince banlamıyo sırf master yüzünden seri bozuldu çok uyuz oldum
  • Yazık lan bize. İki gram oyun zevkimiz var onu da senin gibi omg nerfçüler mahvediyor.
  • Çözüm leona kesinlikle karşıda master varsa alıyorum support leonayı e ile uc q ile yapıştır master yi diye bişi kalmıyor ama kesinlikle nerf yemesı lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MORELLOYU ARADIM
  • adam haklı ama yinede okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycandiler

Yazık lan bize. İki gram oyun zevkimiz var onu da senin gibi omg nerfçüler mahvediyor.

Hadi ordan, asıl Mastar Yi'ciler oyun zevkimize ediyor. Adam geliyor Q, 1 tane kill alıyor yine Q, yine Q, yine Q "QQ More" grubundan değilim de her maçta penta atma potansiyeli olan bir champ olur mu lea?
  • ycandiler kullanıcısına yanıt
    Ne yazığı zaten masterda ne yapyıosun dravenle master birmi sen master oyniyinca oyundan zevkmi alıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

MORELLOYU ARADIM

bunu için geldiydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

MORELLOYU ARADIM

Tam ben diyecektim
  • quote:

Yazık lan bize. İki gram oyun zevkimiz var onu da senin gibi omg nerfçüler mahvediyor.

yani oyun zevkin op karekter alıp başkalarını ezip tatmin olmaksa haklısın.
  • Master çok mu kastı ? thornmail gg... Türk serverinde 30 level olmuş adamlar bile son fısıltı çıkmıyor. Elohell gibi arkadaş serverin kendi :D
  • Bizim takımdakiler almasın diye banlıyorum.
  • Banla ya da sen de oyna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

yani oyun zevkin op karekter alıp başkalarını ezip tatmin olmaksa haklısın.

oyunu oynamayı bilmezsen tabi zevk alamassın. counter build diye bir şey duydun mu hayatında merak ettim şimdi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Hadi ordan, asıl Mastar Yi'ciler oyun zevkimize ediyor. Adam geliyor Q, 1 tane kill alıyor yine Q, yine Q, yine Q "QQ More" grubundan değilim de her maçta penta atma potansiyeli olan bir champ olur mu lea?

q-q-q olayı nerflenecek zaten. yahu anlamıyorum oyunda warmog ve thornmail diye iki tane item var kimse bilmiyor sanırsam. alın adam kendini öldürsün bilader. ya da al 1-2 tane stun, at adama yerınden kıpırdayamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycandiler -- 17 Ağustos 2013; 15:38:07 >

• Bol cc çözüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.