Şimdi Ara

Master Yi İle Jungle Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en iyi oynadığım hero master yi ama şöyle bir sorunum var.Genelde solo oynarım ama soloda çok eziliyorum.Oyunun başında 2-3 kill alırsam çok rahatlıyorum.Ne zaman birazcık kasılsam oyun sonunda 30 kill almış oluyorum.Takımı tek başıma kurtardığım oluyor.Ancak soloda kill almak çok zor.Jungle oynarsamda 6 levelle kadar işe yaramıyorum.Yardıma gittiğimde de işe yaramıyorum.Master yi ile güzel oynayanlar bir kaç taktik verirse güzel olur.

• sağ tıka zamanında bas
  • savetrons kullanıcısına yanıt
    Eğer bizim bottakiler çok ezilirse karşı takımın adc'si bizim kulelere yakın olduğu için kesmek rahat oluyor.
  • Master sanıldığının aksine noob herosu değildir hatta ilginçtir ki scripti bile çıkmıştır.O normal vurşları tuturmak zor olduğundan.Şaka maka o ultisi hiç bir moba türünde yok yani çok saçma...Diyeceğim bu akdar o kadar playz yaparsın ulti atar sadece sağ tık la seni keser.Tam kesecekkken ulti atar kaçar ve yakalamazsınOnun için oyundan silseler yeridir oyunun kalitesini düşüren bir hero...
  • Kepw kullanıcısına yanıt
    Main herom Master Yi ama bende karşıma gelmesini istemem.
  • Master Yi'yi bende oynuyorum çok op bir hero fakat eğer master yi'yi durdurmayı beceremiyorsanız oyunu bırakın abi , Katarina , master yi gibi şampiyonlar çok güçlü ama durdurması bir o kadarda kolay şampiyonlar durduramazsanız pentada yapar , bütün takımı dizede getirir kusura bakmayın.
  • hehhehe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top 10'da master
    6 ay önce açıldı
    Lol e win 8.1 ile girme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Arkadaşlar en iyi oynadığım hero master yi ama şöyle bir sorunum var.Genelde solo oynarım ama soloda çok eziliyorum.Oyunun başında 2-3 kill alırsam çok rahatlıyorum.Ne zaman birazcık kasılsam oyun sonunda 30 kill almış oluyorum.Takımı tek başıma kurtardığım oluyor.Ancak soloda kill almak çok zor.Jungle oynarsamda 6 levelle kadar işe yaramıyorum.Yardıma gittiğimde de işe yaramıyorum.Master yi ile güzel oynayanlar bir kaç taktik verirse güzel olur.

Top*
  • Top ta master çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top ve jungle çöp her yerde çöp.
  • Alma baska herolara yönel

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar oynadığım herolarda master yi kadar seri kesme,tflerde rahatça kill alma özelliği göremedim.Yavaş kalıyorlar ks bile atılmıyor.
  • Jungle da feral flame stackle 3 level olunca soloya çık redin avantajı ile kes adamı.

"En keskin kılıç bile, huzurlu bir sükunetiyle boy ölçüşemez."
    -Master Yi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master alan adama başka bişey oynayamadığı için master alıyo diye bakarım.Biraz noob damgasını yapıştırırım yani.
  • Master noob herosudur oynayan da noobtur aksini iddaa eden daha da noobtur

• Sırf millet noob desin diye master oynuyor ve taşıyorum
    Sıçta çarp alma ışınlan çarp al her konuda rahat et
    İlk İtem mahvolmuş çıkıyorum bide

• http://www.probuilds.net/guide/KR/1391519725/23764177

şuradaki rün ve kabiliyet sayfalarını kullan.

ekstradan youtube üzerinde 1-2 video izleyebilirsin. Jungle öğren, süreler artık çantada keklik zaten sen daha çok ne yapacağını öğren. ne zaman gang atarsın rakibi nasıl takip edersin v.s. sonra gerisi gelir.
  • youmu ebedi statik çık tamam zaten daha durduramazlar.ülkü oçağı kadar cc'si varsa rakibin banshee çık.
  • Mid oyna 2.maviyi al rahat Farm rahat kill

• quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

Top ta master çöp.

ryan choi solo master ile challenger avlıyor sizin gibi lowlar da laf eder çöp diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.