Şimdi Ara

MASTER OF ORİON TARZI BİR OYUN ÖNERİN...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana Master of Orion tarzı bir oyun önerin. Şöyle Civ gibi sıra tabanlı, ıcığını-cıcığını kurdaladığımız TBS. Galactic Civ nasıl onu deneyeyim mi, o ise serinin kaçıncı oyunu daha iyidir? Tekliflere açığım.

• Kimse bu tür oyunları oynamıyor mu yoksa
  • Sins Of a Solar Empire.
  • Onu biraz oynadım ama real-time bahsettiğiniz oyun, TBS değil... Sanırım ek paketleri ile ben Galactic Civ'i oynarım. Zaten Nisanda ek paket geliyor iyi olur...
  • 2000'li (önce de olabilir) yıllardı, Level dergisi Master of orion oyununu vermişti. Hiç unutmam Berker'in mükemmel bir girişi vardı; evrendeki ırklarla Antares'ler arasındaki savaşı anlatışi, gizemli orion ve nöbetçisi... O zevkle MoO'u büyük bir zevkle oynamış Orion'u ilk bulduğumda en süper gemim Doom'lardan oluşan bir filonun bir gemi tarafından nasıl yokedildiğini görmem ve dehşete kapılamam bir olmuştu.

Hatta unutmuyorum oyunun devamı çıkmış ve arkadaşım ona ballandıra ballandıra anlattığım gizemli Orion'un peşine düşmüştü bir gece. Orion'a büyük bir filo ile ulaşmıştı, aynen onun ifadeleri ile anlatıyorum "Abi bir şey çıktı cıztt cıztt etti benim gemilerin hepsi yok oldu" Yüzündeki ifadeyi hiç anlatmıyorum tabi. Neyse sonra bu hırs yaptı ve vadedilmiş en muhteşem sistem Orion'u sonunda fethetmişti.

İşte bu zevklerle oynamıştım Master of Orion'u. Uzun zamandır aklımda da değildi, bu türden yeni bir oyun oynayayım dedim ve Gal.Civ.'i bilmeme rağmen sizlere de sorayım, belki oynamışsınızdır diye... Cevap falan gelmeyince ben de Gal.Civ'i edindim ve şu saat itibarı ile biraz oynamış bulunmaktayım. MoO havası var oyunda, neredeyse aynı diyebilirim. Müzikler falan çok atmosferik, şiddetle hepinize tavsiye ederim, oyun gerçekten çok derin ve güzel. Türün takipçileri için bulunmaz bir nimet diyebilirim. Eğer hala bu tip oyunlar oynamamış iseniz ve teknoloji delisi oyunlarınızdan az da olsa vakit bulabiliyorsanız bir bakın derim.

Kolay gelsin.

Daha fazlası için...

http://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Orion
    http://en.wikipedia.org/wiki/Galactic_Civilizations

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 23 Mart 2008; 11:02:30 >

• Homeworld, Star Wars Empire At War
  • Söylediğiniz oyunlar çok farklı oyunlar. Daha önce de belirttim bu oyun sıra tabanlı, gerçek zamanlı değil. Oynadıysanız Civilizations gibi. Siz hamlenizi yapıyorsunuz sonra yapay zeka hamlesini yapıyor, böyle devam edip gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galactic Civilizations ve expansion u diyecektim ama oynamışsın bile, iyi eğlenceler...
  • Lost Empire Immortals
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.