Şimdi Ara

Master leaguede 81 lik 15 yaşında adam buldum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legend86

15 yaşında kaleci overall ı 89 du adı kovac.

@LeVoLKie o dediğin fantezileri bendedeniyorum özellikle kornerden ceza sahası dışına açıp vole yi harika oluyor.

hop o benim fantezim bazen top tam yaya düşüyor çok fantastik vuruşlar yapıyolar
  • Beyler genç takımdaki oyuncular ne zaman yenileniyor? Transfer sezonlarında mı?
    Bütçeyi 10milyon euro yaptım gençler için başka birşey gerekiyor mu?
  • 15 yaşında yüzbinlik araba nerden çıktı bu para :))
  • 16 yaşında 94 overall olan kaleci çıktı. Hemen takıma aldım elemanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Beyler genç takımdaki oyuncular ne zaman yenileniyor? Transfer sezonlarında mı?

evet bu sorunun cevabına benim de ihtiyacım var.
    coca-cola champions lig yamasını kurdum. sheffield unt. ile oynuyorum bari premier ligde porto zart zurt görmeyeceğim çok daha zevkli. ligdeki takımlarda dandik rakipler pas hataları yapıyorlar kaleciler hata yapıyorlar uzun pasların%60-70 i yerini bulmuyor. biraz daha gerçekçi oldu oyun diyebilirim. düzgün baskı yapınca adamlar heyecanlanıp ileriye vuruyorlar falan . mükemmel bir oyun oldu benim için. yalnız altyapıda 10 dene topçu var bunları nasıl ordan atabilirim yenilerinin gelmesi için?
  • buda benden :) Overall rating 107

http://img695.imageshack.us/img695/9058/baumann.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesissssss

buda benden :) Overall rating 107

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Beyler genç takımdaki oyuncular ne zaman yenileniyor? Transfer sezonlarında mı?

evet bu sorunun cevabına benim de ihtiyacım var.
    coca-cola champions lig yamasını kurdum. sheffield unt. ile oynuyorum bari premier ligde porto zart zurt görmeyeceğim çok daha zevkli. ligdeki takımlarda dandik rakipler pas hataları yapıyorlar kaleciler hata yapıyorlar uzun pasların%60-70 i yerini bulmuyor. biraz daha gerçekçi oldu oyun diyebilirim. düzgün baskı yapınca adamlar heyecanlanıp ileriye vuruyorlar falan . mükemmel bir oyun oldu benim için. yalnız altyapıda 10 dene topçu var bunları nasıl ordan atabilirim yenilerinin gelmesi için?

genç elemanları ne yazıkki atamıyorsunuz.genç takımdan gitmeleri için 20 yaşı doldurmaları gerekiyor 20 yaşı doldurana kadar takımda bekliyorlar..

• quote:

baumann gibisi yok ;) benim kadroda da var 101 23 yaşında iste şu an 102 aynı sezondayım bu gün kurdum pcyi oynamak icin defanstan cıktım adamla gttim 1e1 kaldım kaleciyle mükemmel gol attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVoLKie

quote:

baumann gibisi yok ;) benim kadroda da var 101 23 yaşında iste şu an 102 aynı sezondayım bu gün kurdum pcyi oynamak icin defanstan cıktım adamla gttim 1e1 kaldım kaleciyle mükemmel gol attı

hangi sezon çıkıyo bu baumann
    bende ronaldo,benzema 99 Gourcuff 97 drenthe 94 arda VDV hamsik iluczina marcelo 91 var

• Bu kadar iyi adamlarlarla özürlü yapay zekaya karşı hiç zevk alınmıyor. Genç futbolcular çok çabuk özellikleri yükseliyor. 30 Yaşında ki futbolcuların da özellikleri düşüyor. Transfer yapmadan galatasarayla oynayayım dedim. 2 sezon bir baktım. Çoğu futbolcumun özellikleri düşmüş. Bu ne hız. Dengeyi sağlayamamışlar. Bu özelliği hiç beğenmedim. En iyisi sabit oynamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

quote:

hangi sezon çıkıyo bu baumann
    bende ronaldo,benzema 99 Gourcuff 97 drenthe 94 arda VDV hamsik iluczina marcelo 91 var

Haziran ayının son haftasına geldiğinizde oyunu 2-3 değişik yere kaydedin. Daha sonra bu noktaya olur da dönmek isterseniz diye. Autosave'i de kapayın zaman kazanmak için. Next yapın, Temmuz ayının ilk haftasında yeni genç takım oyuncuları gelir. Tabi mutlaka 2-3 tane boş yeriniz olması lazım genç takımda. Mevcut genç oyunculardan bir kısmını daha önceden profesyonel yapıp satın ya da serbest bırakın ki yer açılsın. Daha sonra Temmuz'un ilk haftasında genç takıma gidin kimler gelmiş bakın. Overall rakama değil de özelliklerine bakın, teamwork yerlerde süründüğü için şahane adamlar 50-60 görünür. Baktınız beğendiğiniz adam çıkmadı, Haziran'ın son haftasına load edin ve bir daha next yapın Temmuz'un ilk haftasına. Bu defa değişik adamlar gelecektir. Save-Load ile kafanıza yatan adamlar çıkana kadar denemeye devam edebilirsiniz.

Aynı sezonda 1 tane 85'lik bir tane de 80'lik adam çıkarmıştım ikisi de 15 yaşında. Genç takıma ayırdığım para da 5M, level 4 oluyor sanırım. Ağustos ayında yeni sezon gelince 16 oluyorlar haliyle. Beşiktaş ile Master League kasarken altyapıdan gelen gençler şart oluyor.

• 2014 den sonra altyapıya para yatırdıysan 16-17 yaşında 94-95-96 oyuncular bile geliyor şaşırmıyorum ben artık ilk gördüğümde şok olmuştum
  • BENDE 20 YAŞINDA 90 LIK DEFANS BULDUM AMA ÖZER HURMACI SÜREKLİ DÜŞÜYOR 60 A İNDİ ADAM SAÇMALADI BU PES
  • Kulübün durumu ne kadar iyi oluyorsa o kadar kaliteli oyuncu çıkartıyorsun.
  • quote:

quote:

kaç tane baumann var bilmiyorum ama bana 58 overall li 20 yaşında olanı çıkmış. şimdi bu adamı kadroya alırsam 100lere vurduracağının bir garantisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 8 Ocak 2010; 18:08:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quaking

quote:

quote:

kaç tane baumann var bilmiyorum ama bana 58 overall li 20 yaşında olanı çıkmış. şimdi bu adamı kadroya alırsam 100lere vurduracağının bir garantisi var mı?

sen yardır bakalım bi sonrasına bakarız

• Alın size yeni alt yapıdan cıkardığım 2 oyuncu daha hemde biri Türk Ss oynatınca 102 oluyor overall :)

Master leaguede 81 lik 15 yaşında adam buldum

bunuda cıkardım ama 30 yaşını gecti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesissssss -- 12 Ocak 2010; 22:28:40 >

• quote:

Alın size yeni alt yapıdan cıkardığım 2 oyuncu daha hemde biri Türk Ss oynatınca 102 oluyor overall :)

bunuda cıkardım ama 30 yaşını gecti :)

uzun pas yüzdesi kötüymüş, beğenmedim

• bende altyapıdan 16 yaşında 86lık çocuk çıkardım diye seviniyodum.
    sevincim burayı görmemle son buldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.