Şimdi Ara

Master Detective Archives: RAIN CODE Plus Türkçe Yama [DeepL] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ne yazik ki oyun kıran yeni bir hata var Master Detective Archives: RAIN CODE Plus Türkçe Yama [DeepL] 

3:47 Hata Noktası

Master Detective Archives: RAIN CODE Plus Türkçe Yama [DeepL]Faz Fazyoutube
    Master Detective Archives: Rain Code Full Game Playthrough on the Nintendo Switch 00:00:00 Chapter 0 - Massacre on the Amaterasu Express 04:38:08 Prologue 05:28:20 Chapter 1 - The Nail Man Killings 11:30:36 Chapter 2 - A Silent Curtain Call 17:40:06 Chapter 3 - No Longer a Detective 23:20:00 Chapter 4 - The Imperfect Insider 30:16:27 Chapter 5 - And Then I Was Gone 34:42:24 Epilogue Subscribe for more videos of this game! https://www.youtube.com/@FazFaz?sub_confirmation=1 Main Persona channel: https://www.youtube.com/@FazPersona Mihoyo games channel: https://www.youtube.com/@KamisatoFayato This video is recorded and edited by me. If you are the publisher/developer of this game and want me to take this and or more videos down, please reach out to fazbusinessyt@gmail.com.
    https://www.youtube.com/watch?v=om5tW9J7Sr0

Yama ile oynarken bu noktada kesme hareketi yapınca gelmesi gereken yazılar gelmiyor ve oyun kırılıyor

Master Detective Archives: RAIN CODE Plus Türkçe Yama [DeepL]

Yamayı kaldırınca gerçekleşen

Umarım çözülebilir...

• TackleBarry kullanıcısına yanıt

Kontrol edicem.Oyunda yazı olarak bulunan metinler çevrilince oyun kilitleniyor.Aynı satırdan birden fazla var hangisinin olduğu belirsiz.Test ederek denemem gerekiyor sanırım bildirildikçe bende test edicem başka bir çare yok.Kayıt dosyasınıda atarsanız direk daha hızlı çözüme kavuşabilir çünkü oraya ne zaman geleceğim belirsiz oyun çok ağır ilerliyor ve diyalog anlamında kabarık bir oyun.

• Gizem Labirentinin sonuna doğru gerçekleşiyor, oyunu ingilizce yapıp hatalı yeri geçtiğimden kaynaklı oyun otomatik save aldı ve o nokta için save dosyam ne yazık ki kaybolmuş oldu. Devamında çıkacak hatalar için save dosyası alacağım.

• Türkçe Yama V3 sürümüne güncellendi.

Deathmatch'lerde yaşanan yazıların gelmeme sorunu çözüldü.

Türkçe karakter sorunu olan cevap seçme kısmı için türkçe font eklendi.

Çoğu satırda düzenleme yapıldı.

Bazı doku çevirileri eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 20 Mayıs 2025; 12:58:41 >

• Ne yazık ki bir çökme hatasıyla daha karşı karşıya durumdayız;

Çökme 1

Görmüş olduğunuz cümleden sonra oyun çöküyor.

Çökme 2

Görmüş olduğunuz cümleden sonra oyun çöküyor.

Hata: UnityCrash

Ufak Bir Düzeltme Talebi: (Birçok yerde aynı hata)

YANLIŞ ÇEVİRİ (Tırnak Adam)

DOĞRU ÇEVİRİ (Çivi Adam)

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 22 Mayıs 2025; 3:9:32 >

Attığınız dosyalar save dosyası değil, .sav uzantılı olması gerek.Kaydedilen oyunlar klasörüne bir göz atın. ve hata kodunda "EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION" ibaresi geçiyor mu ? Çok sık çöken bir oyun.Bunun hakkında çok başlık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 22 Mayıs 2025; 2:45:59 >
  • Story Master kullanıcısına yanıt

Steam bunları "Valve Date File" yani VDF uzantılı olarak kaydediyor ve başka bir save klasörü bulunmuyor. Yamayı kaldırınca çöken yerleri problemsiz bir şekilde geçtim, "EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION" hayır geçmiyor.

%LOCALAPPDATA% \RainCodePlus\Saved\SaveGames konumunda .sav uzantılı kayıt dosyası olması gerekiyor.Önce bir kontrol edin. Yoksa şayet başka bir yerden bulmam gerekecek.Belirtilen diyaloglarda bir sorunda görünmüyor çökme sebebi dokularda olabilir, farazi konuşuyorum denemeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 22 Mayıs 2025; 3:8:34 >

Dediğiniz yerde bulabildim, millet hep userdata'yı göstermiş, bende haliyle orayı attım.

30dk öncesinin kaydı var elimde.

Save Dosyası:

Birkaç deneme yaptım ve bu hatanın çözümü yok yani yamayı bir şekilde kabul etmiyor.Başka oyunlardada denk gelmiştim yine bir çözümü vardı bir şekilde ama şuan için bu oyun bu şekilde kalıcak.Onun dışında çökme yaşayan herkes oyunu çökmeden önce yamayı kaldırıp o bölümü veya kısmı geçtikten sonra tekrar kurabilir.Forumlarda bazı olası çözümleri aşağıya yazıcam işe yarama ihtimali olabilir

Bazı olası çözümler

"Ben de aynı sorunu yaşadım ve NVIDIA Global Ayarları'nı Varsayılan Ayarlara geri yükledim ve sorunum çözüldü."

"MSI afterburner'da herhangi bir değişiklik yaptıysanız varsayılana alın ve o şekilde oynayın."

"Bu başıma Cyberpunk 2077'de gelmişti ve şimdi de The Finals'ta oldu. Her iki oyunda da aynı şekilde çözdüm: Eğer Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız, ayarlardan shader cache (gölgelendirici önbelleği) boyutunu "sınırsız" (unlimited) olarak ayarlayın, sorun çözülüyor."

"Oyun ayarlarını yüksekse düşük ,ultraysa orta gibi denemeler yapabilirsiniz."

"Ekran kartı ,BIOS güncellemelerini gerçekleştirebilirsiniz."

Elimden gelen bu malesef.Tekrardan iyi oyunlar herkese.

Yapacak bir şey yok, emeklerin için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.