Şimdi Ara

MASS GAINER NASIL KULLANILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kilo almam lazım ama mass gainer hakkında pek bilgim yok nasıl kullanacağım konusunda.Tecrubeli arkadaşlar varsa bi yardım edebilirler mi?
    Örneğin mass gainer i hergün mü yoksa sadece antrenman günleri mi kullanmak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Günlük kullanacaksın dostum antrenman günüyle alakası yok.Vücudun günlük ihtiyacı değişmez.Hatta antrenman günü ekstra kalori yaktığın için artırman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

Günlük kullanacaksın dostum antrenman günüyle alakası yok.Vücudun günlük ihtiyacı değişmez.Hatta antrenman günü ekstra kalori yaktığın için artırman lazım

O zaman 5 bucuk kg lik bir ürün 1 hafta filan mı gidiyor
    hiç ekonomik değil ya

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcandir

quote:

Günlük kullanacaksın dostum antrenman günüyle alakası yok.Vücudun günlük ihtiyacı değişmez.Hatta antrenman günü ekstra kalori yaktığın için artırman lazım

O zaman 5 bucuk kg lik bir ürün 1 hafta filan mı gidiyor
    hiç ekonomik değil ya

Bende almayı dusunuyorum da 1 hafta cok az harbiden
  • bakın ben ürün satıcısı oldugum halde size şunu söyleyim gereksiz yağ kazandırır size içinde şeker var boyuna ve çok kısa sürede biter.
    onun yerine whey protein tozu alın günlük 2 öğünde ekstra makarna + pirinç vs ekleyin öyle kütle kazanın.
  • quote:

bakın ben ürün satıcısı oldugum halde size şunu söyleyim gereksiz yağ kazandırır size içinde şeker var boyuna ve çok kısa sürede biter.
    onun yerine whey protein tozu alın günlük 2 öğünde ekstra makarna + pirinç vs ekleyin öyle kütle kazanın.

Yağ kazandırma olayı kötü
    ama kimi arkadaş lar da düzenli bir fitness ile uygun şekilde kilo alınacağını söylüyor
    işler iyice çıkmaza döndü

• quote:

quote:

bakın ben ürün satıcısı oldugum halde size şunu söyleyim gereksiz yağ kazandırır size içinde şeker var boyuna ve çok kısa sürede biter.

ama kimi arkadaş lar da düzenli bir fitness ile uygun şekilde kilo alınacağını söylüyor

Kilo alma derdin varsa yüksek ihtimalle ektomorfsundur zaten kolay kolay yağ tutmaz vücudun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

quote:

Kilo alma derdin varsa yüksek ihtimalle ektomorfsundur zaten kolay kolay yağ tutmaz vücudun.

Yok ya ektomorf degilde mezomorfla endomorf arsi bir vucudum var :D
    Hep de 70 kiloyum artmiyor bir türlü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.