Şimdi Ara

Mass Effect Legendary Edition 1. Oyun Türkçe Yama (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
84
Favori
276.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
161 oy
Sayfa: önceki 1...28...54555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Epicte şuan indirimle 180₺. Efsane oyun ya bir benzerini daha bulamadım. Oynayacak oyun bulamayınca yada can sıkıntısının zirve yaptığı dönemde seriyi baştan sona oynayınca ilaç oluyor. 3. defa baştan sonra tüm seriyi oynayayım dedim türkçe yama konusunda çok fazla link ve başlık vardı. En güncel ve temiz olarak bulduğum yama linkini bırakıyorum. Bütün oyunları kapsıyor emeği geçenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfcameL -- 28 Kasım 2025; 18:4:19 >

• Çok sağlam bir iş çıkarmış arkadaş. Ellerine sağlık, Teşekkürler.

Eski versiyonu bitirmiştim yıllar önce, Legendary Editionı ilk defa oynadım. Bu yama ile birlikte enfes bir hale gelmiş.

Keşke serinin devam oyunlarının da ücretsiz düzgün Türkçe yamaları olsaymış.

• Kumandan Shephard'ı kapsayan ilk üç oyunun trilogy serilerini geçmişte torrent'den indirip bitirmiştim.RPG, hikaye ve takım yönetme konusunda cidden oldukça stratejik uzay temalı bir yapımdı. Gezegenlerde ve galaksiler de düşmanlar ile kapışmak, yer yer bazı düşman gruplarlar ile diplomasi yaparak ikna yeteneğini kullanıp sakince iş bitirmek falan RPG açısından çok zenginlik katıyordu oyuna.

Bundan üç dört sene önce ilk oyunu Steam'den alıp bir başlayım demiştim aşırı grafik hataları ve glitchler ile karşılaşmıştım, ama sonuç olarak yine bitirmeme engel olmamıştı, bir şekilde hikayeyi bitirebilmiştim.

Steam dolar kuruna geçmeden önce üç oyunu kapsayan Legendary Edition'ı indirimlerde 120 TL gibi bir fiyata satın almıştım, eğer Türkçe yama çalışırsa böyle sağlam RPG ve hikaye öğeleri içeren bir oyuna tekrar başlamak istiyorum.

Bioware'in yaptığı en güzel eserlerden Mass Effect serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 10 Ocak 2026; 15:22:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1...28...54555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.