Şimdi Ara

Mass Effect (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
3
Favori
86.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun PC versiyonu 360'dan daha iyi! Efektler hatta kaplamalarda bile fark var. 4. sayfanin sonunda "the PC version wins", "Mass Effect PC is the best RPG" diyor. Sonraki sayfalarda resimler var.TIKLA
  • Gerçekten bayaa bi fark var aralarında. Yapmıyolarki şöyle oyunları işte millet grafik şov yapsın. PC her türlü konsolları
    Çabuk kırsınlar şu oyunu yaw biraz moda girelim
  • rapid'e üyelik yeniletme zamanı gelmiş... Ben parayı toparlayıncaya kadar zaten oyun da kırılır herhalde
  • pc grafikleri xbox a bariz basmis

gorunen koy kilavuz istemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: bellerephone

pc grafikleri xbox a bariz basmis

gorunen koy kilavuz istemez

ölümüne pc
  • Oyun 6 ay aradan sonra PC'ye port edildi bırakında daha iyi olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun 6 ay aradan sonra PC'ye port edildi bırakında daha iyi olsun.

Pinky ne farkeder Xbox ın en zorlandığı oyun belki de. Sende biliyorsun fark 6 ay olayı değil. İstense elbette PC ler güçlü ama konsollar yapımcıların işine geliyor.

Şahsen oyunlar nerede ben orada olurum o ayrı, ama illa bir tercih yapacaksam PC olur. Nedenini biliyorsun zaten.

En mantıklısı PC+ Konsollar tabi ki.
  • Valla oyunu orjinal olarak önsipariş ettim Mavi Bilgisayar'dan. Bakalım nasıl çıkacak. Umarım beklediğimize değer...
  • oyun çıktı hayırlı olsun.fakat şuan crackli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

oyun çıktı hayırlı olsun.fakat şuan crackli değil.

oyun resmi olarak çıktı ewet ama malum yerlere düştümü ilaçsız olarak??
    ilac konusu bu oyunda birz sıkıntı olucak sanki..gerci orjinalini dahi almayı düşünüorum ciddi ciddi tabi 1hafta içnde d&r a yada türevi bi markete gelirse ama aral ith. sitesinde 6mayıs UK çıkış tairhi türkiyeye giriş içnde gösterilen tarih
    bu nasıl bi yazı ya uykm gelmş bnm yatim race driver grid te insin bari onnla idare edelm bu çkana kadr

• quote:

Orjinalden alıntı: umr34

quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

oyun çıktı hayırlı olsun.fakat şuan crackli değil.

oyun resmi olarak çıktı ewet ama malum yerlere düştümü ilaçsız olarak??

evet
  • yok arkadaşlar daha düşmedi...

kırılamadı daha ...
  • harıl harıl çalışıyorlardır kırmak için hafta sonu gidip şansımı deniycem belki çıkar o zamana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selimovskii -- 29 Mayıs 2008; 11:26:08 >
  • bu oyunu merak edıyorum bakalım ss lerıne baktım cokta ıyı degıldı hayırlısı bakalım soyle guzel oyunlar olsada su yaz gunlerını guzel gecırsek
  • çok beklersiniz kırılmasını

bu oyunu almadan önce eve iyice erzak yığın benden sölemesi..
  • kirililmasi pek gerekmiyo simdi hazir iso halinde indirelim zaten inmesi bitince kirilmis olur uzun surer buyuk ihtimal cok orjinal almak isterim ama bulundugum yer yuzunden bunlak icin baska sehirlere gitmem gerekir hem 100% kirlir muklaka
  • o kadar güzel diyorsun yani
    quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

çok beklersiniz kırılmasını

bu oyunu almadan önce eve iyice erzak yığın benden sölemesi..
  • oyunun iso sunun linkin ilaçsızda olsa bna pm den atabilecek warmı arkdslar
  • hala çıkmadı mı yahu
  • oyunu şimdiden indirmenizi tavsiye etmem belki tamamen kırılmış iso olarak sürerler piyasaya elinizde kalır indirdiğiniz bekleyin bence zaten indirseniz de oynayamayacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.