Şimdi Ara

Mass Effect 3 Ashley Williams sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya kafayi siyiracagim. Dun Mass Effect 3'u yeniden kurdum. Custom Femshep sectim. Ama ben Ashley Williams istiyorum yanimda. Kaidan degil.

Nereye baksam ;

* Mass Effect 1'de Virmire gorevinde Ashley hayatta kalmis olmali diyor Ashley'i yanina alabilmek icin. iyi de, ben karakter import etmedikten sonra Mass Effect 1'deki
    hayatta kalma nasil saglanacak?

* Sonra, baska bir yerde, Femshep isen Kaidan, Male isen Ashley geliyor basta diyor. Hangisi dogru?

* Bir baskasi da, Prologue'dan sonra sana secim imkani sunuluyor diyor. Yok oyle bir sey.

* Femshep oldugum halde ileriki bolumlerde Ashley'i alma sansim var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 2 Şubat 2016; 12:01:22 >

• gibbed's save editor diye program var onunla herşeyi istediğin gibi yapıp düzeltebilirsin
  • buldum kendim, sebebini. . Mass Effect 3'un resmi kaynaklari hatta youtube oynanis videolari bile buna deginmemis. Iste esas nedeni burada;

Mass Effect 3 Ashley Williams sorunu

Oyunda femshep veya male'den birini sectikten sonra PSYCHOLOGICAL PROFILE'DA sana soru soruluyor. 3 secenek var. Hangisi senin icin onemli bir savas kaybiydi? Cok sayida, Kaidan ve Ashley. Ben burada ilk profil acisimda Ashley secmistim aciklamayi okumadan. Haliyle Kaidan geldi yanima. Yeni bir profil actim. Kaidan sectim bu sefer.
    Ashley geldi.

• Ben ilk oynayışımda Wirmire'da Kaidan'ı feda etmiştim ama sonradan Ashley çok bıdı bıdı yaptı. O yüzden bu sefer Kaidan'ı kurtarıcam. Neymiş efendim neden Cerberus'la çalışmışım? Ulan herifler ölümü diriltirken bana mı sordular? Kendimi Cerberus tesisinde buldum şartlar onu gerektirdi. Güven azıcık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.