Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.384
Cevap
53
Favori
60.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    WinRAR programı işini görecektir bence. Sorun çıkaracağını sanmıyorum eğer çıkarıyorsa programı tamamen kaldırıp son sürümünü yükleyip, deneyebilirsin. Ayrıca Bandizip programınıda tavsiye edebilirim. Ben birkaç aydır bu programı kullanıyorum ve yamayıda bu program ile çıkardım.
  • Arkadaşlar An itibariyle Oyunu test Ettim Meuıtm modunu risk almayin yinede siz bilirsiniz. Uyumsuzlukta Söz konusu.

Oyunu Orjinal haliyle Oynayin. Hicbir sıkıntı ile Karşilaşmazsiniz.. Bunun dişinda Yama harika olmuş arkadaşlar tadini cıkarin

Bu arada Evilhuman Yama gercekten cok güzel olmuş Ellerine saglik. Herşey icin cok teşekkür ederiz.. Hakkın ödenmez

Herkese iyi geceler arkadaşlar :) hoşcakaliniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 17 Temmuz 2018; 3:40:57 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Evet maalesef mod ve yama uyumlu değil. Temiz kurulum yapınca yama direkt aktif oluyor. Daha önce kurup sorun yaşamış ve baştan kuracak olan arkadaşlar. Oyunu silmeli ve belgelerimdeki kayıt dosyasını da sıfırlamalısınız. Daha sonra oyunuzu kurun ve bir kez giriş yapın ki kayıt dosyası yeni bastan olussun. Oyundan cıkın ve yamayı butun adımları takip ederek uygulayın. Sorun kalmayacaktır. Bu arada cok yorumdum biraz duzensız yazdıysam kusura bakmayın. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 17 Temmuz 2018; 3:41:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

Teşekkürler hocam. Evet maalesef mod ve yama uyumlu değil. Temiz kurulum yapınca yama direkt aktif oluyor. Daha önce kurup sorun yaşamış ve baştan kuracak olan arkadaşlar. Oyunu silmeli ve belgelerimdeki kayıt dosyasını da sıfırlamalısınız. Daha sonra oyunuzu kurun ve bir kez giriş yapın ki kayıt dosyası yeni bastan olussun. Oyundan cıkın ve yamayı butun adımları takip ederek uygulayın. Sorun kalmayacaktır. Bu arada cok yorumdum biraz duzensız yazdıysam kusura bakmayın. =)
    Bence Bu saatten sonra sorun Cıkmayacaktir. Düz oyunda Sorun cıkma ihtimali Sifir. Cıkarsada Mod'la baglantilidir. Hepsini test ettim. Her yol Mod'a cıkıyor .
    Onun dişinda herşey 4 4'lük . Bende oyunu kurup Şu ilk kısa görevi bitirip yatacagim. @evilhuman tekrar cok cok teşekkür ederim.. İyi Geceler :) yarin devam ederiz

• temiz kurulum yaptım adımları teker teker uyguladım.
    oyunda hiçbir yazı gözükmüyor öyle bomboş.
    v2 beklemekten başka çare yok.
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın rahatsız ediyorum gecenin 4'ünde.Hiç bir mod olmadan belgelerimi de silerek 0 dan yükledim fakat 1.adımı gerçekleştirdiğimde hiç bir yazı gözükmüyor O adımı uygulamadığımda ise türkçe desteği olmadan çalışıyor
  • Yamayı temiz ve modsuz oyuna yükledim. Çatır çutur çalışıyor. Projede emeği geçen herkes tekrar haklarını helal etsin. Başta @evilhuman olmak üzere, hepinize teşekkür ederim. Gerçekten büyük bir projenin üstesinden geldiniz. Yama kurulumu meşakkatli olarak gözükse de kısa sürüyor. Biraz detaylı anlatıldığı için zahmetli gelebilir. Bu arada yamada çeviri veya imla hatalarıyla karşılaşırsam geri bildirimde bulunacağım. Hep beraber, yamanın tamamlanmasında önemli rol oynayacağımızı ümit ediyorum. Yıllar sonra Mass Effect serisine adımımı atabildim. Henüz karakter oluşturdum ve gemide bir iki turladım. Devamı artık yarın akşama kaldı. Sabırsızlıkla iş dönüşünü bekleyeceğim. Herkese iyi geceler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

temiz kurulum yaptım adımları teker teker uyguladım.
    oyunda hiçbir yazı gözükmüyor öyle bomboş.
    v2 beklemekten başka çare yok.
    Ayarlardan oyun içi altyazıları açtınız mı?
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İyi eğlenceler.

Yamada hiçbir sıkıntı yok arkadaşlar. Kendi oyunumu sildim ve baştan yükledim. Belgelerim'deki Bioware içinden Mass Effect save dosyasını da çıkardım. Oyunu bir kez açtım save dosyasını oluşturması için... Oyundan çıktım ve dosya içinde yapılmasını söylediğim şeylerin hepsini sıralı olarak yaptım ve yeniden oyunu açtım. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Oyuna başlamadan önce alt yazılar seçeneğini açmalısınız. Oyunu da oynadım 1 saat kadar bir sonraki bölüme de geçtim. Video da çektim yarın konuya eklerim.

Yamada çalışma anlamında hiçbir sıkıntı yok. Benim dışımda düzgünce oynayanlar da oldu önceki sayfalarda o arkadaşların yorumlarını görebilirsiniz. Sizde çalışmıyorsa, ya mod kuruludur, ya Türkçe karakter adımlarında bir şeyi gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Ya da sisteminizdeki bir sıkıntıdan oyun açılmıyor olabilir. Sorun yaşayanlar olduğu için üzgünüm ama durum bundan ibaret. Merak ettiğiniz bir şey olursa sormaktan çekinmeyin arkadaşlar.

Herkese iyi geceler diyeceğim de sabah oldu neredeyse. =)

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 17 Temmuz 2018; 5:16:1 >

• Ben temiz mass effect kurup önce ALOT (5 modlu paket) kurarak denedim oyun çöktü. Sonra MEUITM tek başına kurarak denedim yine çöktü. Kısacası grafik modlarıyla uyumlu değil türkçe yama. Şimdi son çare modsuz olarak yamayla oynayacağım yapacak bir şey yok. Umarım yama son sürümünde güncel grafik modlarıyla da uyumlu hale gelmiş olur. Ama benim için iş işten geçti. Muhtemelen ben modsuz olarak bitireceğim. Yama için tekrar ekibe teşekkür ederim.
  • Tüm mesajlarda MEUİTM moduyla sıkıntı çıktığı yazılmış ama ben testi hep bu modla oynadım ve 1-2 kere çökme yaşadım onu da BİOENGİNE.ini silerek çözdüm. Hatta grafik moduyla attığım ss'ler hala Steam hesabımda mevcut. Doğukanım gördüğünde baya beğenmiş ve şaşırmıştı bu zırhları çok güzel yapmışlar felan diye. Çok şaşırıyorum nasıl çökme yaşanıyor. Benim grafik moduyla oynadığımda ücretsiz "DLC"ler ve "Türkçe Yama" kurulu değildi. Önce grafik modunu yükledim ve mod exe uzantılı bir haldeydi. Onu yükledikten sonra Türkçe Yama yükledim ve sıkıntısız oyunu bitirdim en az 20 küsür saat. Grafik yamasının adı da şu şekilde: " MEUITM12062014 "
  • Hayırlı olsun. Dün yattığım için deneyememiştim.
  • Türkçe yama yayınlanalı daha 6 saat olmadı. 20 saatte bitirdim nasıl oluyor ben anlamadım.
  • Arşivden çıkaramayan, çıkarmakta sorun yaşayan birçok kişi olmuş. Arkadaşlar bence sorun programda değil, sizin sahip olduğunuz sürüm veya yazılımda. Arşivden çıkarırken WinRAR, 7-Zip, Bandizip, WinZip programlarından birini kullanın ve son sürüme sahip olduğunuzdan emin olun. Bir programda hata alıyor ve arşivden çıkaramıyorsanız; kullandığınız programı bilgisayarınızdan tamamen silin ve alternatif programlardan birini kullanın. Ayrıca programı kendi sitesinden indirdiğinize ve son sürüm kullandığınıza emin olun. Ben Bandizip ile çıkarma işlemini yaptım ve hiç hata almadım.
  • Yamayı dediğiniz günde yayımlayarak tüm önyargıları kırdınız! Ne kadar teşekkür etsek size azdır. Artık şu yamayıda kurup, oynama vakti geldi.Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

• nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Yamanın test ekibinden biri. Ayrıca bunu zaten kendiside yazmış test ederken diye.
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk sayfasına bakarsanız ben oyunu test eden 2 kişiden biriyim. Yani bu yama çıkmadan çok önce eksikleri vs bakıp bildirdik. Testi de grafik moduyla denedim. Kullandığım grafik modunu upload ediyorum bitince buraya ya da ana sayfaya ekletirim.
  • Blinkhorn kullanıcısına yanıt
    Bunu yazan için ben çok şey söylemiştim. Yine diyorum eğer yamayı indirip kurup oynarsa "ADAM" değil.
  • Tekrar grafik modunu kurup bio engine silmeyi deneyeceğim yarın. Belgelerimdekini kastediyorsunuz sanırsam. Belki o sorunu çözüyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test sürecinde kullandığım grafik modu sadece bu. Tekrar söylüyorum ücretsiz DLC'ler yüklü değildi ve temiz oyuna bu modu yükledikten sonra Türkçe yamayı yükledim.

Grafik modunun linki; Grafik Modu Eğer ilk girişte sorun yaşarsanız Belgeler/BioWare/Mass Effect/Config dosya yolunda ki BIOEngine.ini dosyasını silip girmeniz.

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulkathos -- 17 Temmuz 2018; 6:11:43 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.