Bildirim
Masraf Olmasın Diye TV 'yi Monitör Olarak Kullanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tv nin modeli nedir? -
TV SONY Kaliteli bir şey. Daha yeni aldım. Görüntüsü çok mükemmel. Fakat ebatı 106 ekran en büyüğünden yani. -
Tutar tabi. Hatta daha guzel olur. İs icin kullanilmayacaksa tabi. Ben de pc mi hdmi dan odamdaki lcd tv ye bagliyorum. -
3 senedir bu şekilde kullanıyorum. Bir daha monitör kullanmak istemeyeceksin, o kadar söyliyim. -
2 senedir 30 inç LCD TV yi monitör olarak kullanıyorum bilgisayar monitörüyle aramda 40cm varsa Lcd Tv ye 120 cm den fazla mesafeden bakıyorum daha sağlıklı gözü yormuyor ve çok daha şahane bir daha o ufak bilgisayar monitörlerine bakmıyorsunuz bile Filmlerde ve oyunlarda ayrı bir güzel oluyor -
hocam bende yeni sistemi öyle kullanmak istiyorum. bende de samsung 40d6200 led tv var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X