Şimdi Ara

Masonluk nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu son açıklama oturdu işte bak. masonluk dünya insanlarının yahudilere hizmet etmeleri için oluşturulmuş bir hareketten başka bir şey değildir.

çok teşekkür ederim aydınlattığın içinde sağol...Sen bu bilgilere nasıl ulaştın peki?Kitap falan mı okudun yoksa tanıdık biri mi vardı?Çok kesin yazmışsın çünkü ondan sordum :)

@C4

C4 nasıl bir hizmet bu anlamadım?Ben insanoğlunun kendine birilerini hizmet etsin diye bir loca kurcağını hiç düşünmedim vallah..

Bide yukarda yazılanlarla çelişmiyrmu ocein?ateistlik ile musevi olan yahudilerin ne alakası var anlamadım?
  • bu konuları her TÜRK vatandaşının bilmesi gerektiğini düşünüyorum.Yani ileriyi görmemiz gerekir değil mi yoksa sonumuzu Allah bilir. kaynaklarım kitap, internet olur genellikle .. tabii ki biraz da meraklı olmak lazım bu konularda...

Orjinalden alıntı: Mr.Lonely

C4 nasıl bir hizmet bu anlamadım?Ben insanoğlunun kendine birilerini hizmet etsin diye bir loca kurcağını hiç düşünmedim vallah..

şöyle bir hizmet, yahudiler kendilerini seçilmişler olarak görürler. onlara göre israiloğlu olmayanlar yahudi olamaz ve ancak yahudilere hizmet edebilirler ve bu şekilde şereflenirler.

masal gibi değil mi? ama inanıyorlar buna gerçekten

Ocein ben havacı olmak istiyordum böle şeylere merakım olmadı hiç zaten gizli kapaklı işler bilmiyorum bana göre değil..

Havacı olamadım..karacı olma şansım vardı onuda anadolu lisesine tercih ettim...

Bence en güzel şey askerlik geriside yalan kardeşim haksızmıyım?Olacaksın bordo bereli tamam işte...Ama benimde çok pis bir huyum var işte bi anlık öfkeyle gitmedim askeri liseye,şimdi üniversite denen gereksiz şeye girmeye çalışıyorum..Planım tutmadı yani hayatla ilgili açıkçası aptallık ettim asker olmam lazımdı değerlendirmedim...zaten küçüklükten beri üniversite okumak hiç aklıma yatmadı.Gören herkezde fiziksel yapımdan dolayı keşke asker olsaymışsın diyor..sağlık olsun hayırlısı olur umarım hakkımda :)

İşte insanın hayatında eline bir fırsat birkere geçer diyolar ya hakikatten doğruymuş...

• @ C4

Abi bence bu her ırkta var...

Bizde dünyanın hakimi olmak istiyoruz ama bizde bu kadar sadistçe düşünce yok tabi...İnsanlar bize hizmet etsin falan diye

Vallah bende duyuyorum böle şeyler ama açıkçası bana inandırıcı gelmiyor pek...

Bence belli bir kültüre ulaşmış kişi o düşünceyi kabullenemez...

Bence en güzel şey askerlik geriside yalan kardeşim haksızmıyım?Olacaksın bordo bereli tamam işte...Ama benimde çok pis bir huyum var işte bi anlık öfkeyle gitmedim askeri liseye,şimdi üniversite denen gereksiz şeye girmeye çalışıyorum..Planım tutmadı yani hayatla ilgili açıkçası aptallık ettim asker olmam lazımdı değerlendirmedim...zaten küçüklükten beri üniversite okumak hiç aklıma yatmadı.Gören herkezde fiziksel yapımdan dolayı keşke asker olsaymışsın diyor..sağlık olsun hayırlısı olur umarım hakkımda :)

İşte insanın hayatında eline bir fırsat birkere geçer diyolar ya hakikatten doğruymuş...

istersen o konulardan hiç bahsetme yaram derin. valla düşüncelerimiz bir diyeyim de sen anla.

• quote:

@ C4

Bence belli bir kültüre ulaşmış kişi o düşünceyi kabullenemez...

kabullenmeyi bırak, adamlar sırf bunun için yaşıyorlar. ama buradan söylüyorum, avuçlarını yalayacaklar

Kurtlar vadisindeki olaylardan bahsetsene Ocein ?Ordada çok değişik insan evlatları vardı...

Vallah ben sırf çevremdeki yapabileceğine inandığım arkadaşlarıma subay olmaları için yalvardım..astsubay oldu kaç tanesi hiç akıllarında yokken :) inşallah adam olurlarda işe yararlar..benim gibi gecenin bir yarısı forumlarda takılmazlar
  • Ne güzel olmuş bu topik böyle.Gece yarısı muhabbetleri.Masonlardan birisi çıkıp da ben masonum dememiştir.Hayat boyunca faaliyet gösterdiği durumlar ve ne için didindiği öldükten sonra ya da ölmeden evvel o insan için bir yafta olabilir rahatlıkla.Zaten tek belirtilmiş amaç olarak yahudilere hizmet yoktur.Bunun için diğer dinlerin içine sızıp onlara bid'at sokmak,ikilik sokmak da vardır.
  • Kurtlar Vadisi ni pek takip edemedim fakat bazı bölümlerde hakkaten ciddi mesajlar veriyorlardı. Karakterlerin isimlerini bilmiyorum fakat şunlardan bahsediyorlardı özet olarak...Masonların özellikle ABD tarafından finansman edildiğininden bahsediliyordu.Özellikle İsrail-ABD ortaklığı ciddden dikkatimi çekmişti...

*

Ama hakikatten şerefli olanlar hep kaybediyor...

C4 hocam Son samuray filminden iyi bilir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest87743 -- 5 Nisan 2006; 12:50:14 >
  • @Gücdevani

Burası benim topikim rahatına bak:)gerçktende sohbet ortamı oldu ama güzelde oldu..vallah içime bi huzur geldi muhtemelen 4 te C4,mr.Lonely,Ocein hakkın rahmetine kavuşacak ondandır :)
  • Evet fitne oldukça tehlikeli bir durum insanlık için.Onların da en iyi yaptıkları işlerden biri bu.İnsanların inançlarından,kültürlerine,yediklerinden giydiklerine kadar her alanda insanları özlerinden uzaklaştırıyor ve onlara aslında olmayan fikirler katıyorlar.Sonra toplumlar kendi içlerinde birbirlerini yiyor.Onlarda rahatlıkla istediklerine ulaşıyorlar.
  • Masonların din alanındaki faaliyetleri 1800lü yılların ortalarından 1900lü yılların ortasına kadar hız kazanmış.Özellikle Mısır ve çevresinde dinde reform adı ile gerçekleştirdikleri hareketler bizim şu gün ki gençliğimizi de oldukça etkilemiştir.Öyle ki bu insanlara merhum Mehmet Akif bile iştirak etmiştir fakat sonra uzaklaşmıştır tekrar.Bir büyüğümüzün sözü geldi aklıma.Deforme olan şey reforma ihtiyaç duyar oysa İslam dini Allah cc'nin koruması altında.Kıyamete kadar deforme olmayacak ki reformuna ihtiyaç duyulsun...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.