Şimdi Ara

Mason Arkadaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mason olduğundan şüphelendiğim arkadaşın, mason olduğundan nasıl emin olurum aciiilllll

Edit : Şu anda mason Arkadaşım erdoğanı eleştirmeye başladı ve ikiz kulelerin kendilerin düşürdüğünü idda edip kendisi bir zebaniye döndü şu anda obama ya karşı ordu toplarken new yorka doğru at sürüyor. Zencilere soykırım yapmaya çalıştığını sanıyorum. Tahminimce rusyada destek veriyor benim mason zebani arkadaşıma.

Edit 2 : şimdi zebani arkadaşım köylülerden romalılardan orklardan ve stormtrooper ordu toplamış ve nevada üs kurmuş beklerken groom çölünde ki 51 . Bölgeyi saldırıp işgal etti . Ve new yorka olan cihatını devam ettiriyor.

Şu anda mason zebani arkadaşım new yorka kadar olan bölgeleri aldı . Amerikaya işid amerikanın kötü giden durumundan yararlanıp askeri darbe yaptılar.

Şu anda 4. Gündeyiz ve büyük iki ordu karşılaştı.köylüler romalılar orklar ve stormtrooper lar ile dünya müttefikleri ( insanlar) savaşacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double_kil -- 11 Mayıs 2015; 12:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meysın diye gelmistim ama yanlis oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mason musun diye sor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın Mason olabilir ama bundan bize ne? Veya bundan sana ne? Arkadaşına "Mason" musun diye sorabilirsin. Evet derse öğrenmiş olursun bu kadar basit.

Ayrıca Masonluk kötü birşey değildir, aksine iyi birşeydir. Masonluğu araştırmadan kötü yorumlar yapmayınız.Çünkü insan, araştırmadığı öğrenmediği konu hakkında yorum yapamaz, yapılan yorumun yanlış olması yüksektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Arkadaşın Mason olabilir ama bundan bize ne? Veya bundan sana ne? Arkadaşına "Mason" musun diye sorabilirsin. Evet derse öğrenmiş olursun bu kadar basit.

Ayrıca Masonluk kötü birşey değildir, aksine iyi birşeydir. Masonluğu araştırmadan kötü yorumlar yapmayınız.Çünkü insan, araştırmadığı öğrenmediği konu hakkında yorum yapamaz, yapılan yorumun yanlış olması yüksektir.

Hangi locadansin kardes merak ettim?

• mal mi niiiyyy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Einstein haklı çıktı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardal00

quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Arkadaşın Mason olabilir ama bundan bize ne? Veya bundan sana ne? Arkadaşına "Mason" musun diye sorabilirsin. Evet derse öğrenmiş olursun bu kadar basit.

Hangi locadansin kardes merak ettim?

Mason değilim ki

• 1 bu konuyu açtım ister okursun ister okumazsın buraya sana yorum yap ta demedim o yüzden arkadaşı mason sa bundan bize ne gibü yorumların çok gereksiz
    2 ben masonu kötülemedim öylesine bir csb yazdım orada arkadaşım zebaniye döndüğüde yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: double_kil

1 bu konuyu açtım ister okursun ister okumazsın buraya sana yorum yap ta demedim o yüzden arkadaşı mason sa bundan bize ne gibü yorumların çok gereksiz
    2 ben masonu kötülemedim öylesine bir csb yazdım orada arkadaşım zebaniye döndüğüde yazıyor

Arkadaşım, Ben kendi fikrimi ve düşüncelerimi söyledim. Hani birisi "Masonum" diyince hurrraaa hemen saldırıyorlar ya, bunun kötü birşey olduğunu anlatmaya çalışıyorum, o yüzden "bize ne" dedim yani bizi ilgilendirmez, arkadaşının kendi kararı,kendi görüşü. Bunu anlatmak için illaki mason olmaya gerek yok.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 11 Mayıs 2015; 12:17:48 >
  • 'kendisi bir zebaniye döndü'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daedra Malthael -- 11 Mayıs 2015; 12:19:23 >
  • orta dünyadan haberler var gondorun başı sıkışmış
  • Anakin şu an bütün ent leri katlediyor bi izlemeniz lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.