Şimdi Ara

Masiva Parfüm - Kendi Parfüm Marka Girişimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben Şafak Hançer. Uzun zamandır parfümlere ve kokulara olan ilgim bu ay itibariyle kendi parfüm markamı oluşturmam ile güzel bir neticeye ulaştı..


    Dünya üzerinde en ünlü ve niş parfüm markalarının yanısıra bir çok farklı ülkede bir çok parfüm deneyimlerim oldu. Bu deneyim ve parfüm merağı bir süre sonra bilgi birikimi ve deneyime dönüştü. Bu noktada da artık satın aldığım parfümlerin hem koku orjinalliğini hem de performansını beğenmez oldum. Sonrasında, neden kendi parfümümü yapıp, daha kalıcı ve performansı yüksek formüllü parfüm yapmıyorum diye kendime sordum.. İşte tüm maceram tam da bu noktada başladı. Kendim için uzun süre kalıcı ve doğallığa en yakın parfümleri yapmaya başladım. Çeşit çeşit parfümler yapıp, kullandıkça kendi yaptığım parfümlere çevremden büyük bir ilgi ve iltifatlar aldım.


    Bu noktada da kendimi parfüm sektöründe buldum :) Amacım kendim gibi çoğu insanın aradığı uygun fiyata en uzun kalıcılık ve en güçlü yayılım olan parfümleri üretmek oldu.


    Sizlere de bu vesileyle kendi kurmuş olduğum yeni, start-up parfüm firmamı tanıtmak istedim. Masiva parfüm... Parfüm konusunda meraklı olan herkesin yorum ve önerilerini bekliyorum. Umarım karşılıklı etkileşimşerle kendimizi daha da geliştirmeye vesile olacaktır.


    İnstagram'dan @masivaparfum göz atabilirsiniz.



    Saygılarımla,








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.