Şimdi Ara

Masaya vurunca bilgisayar donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SSD+HDD kullandığım masaüstü bilgisayarım masaya sert vurunca donuyor ve kulaklıktan cızırtı geliyor.
    Sebebi nedir acaba bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masaya vurmak gibi günlük hayatın vazgeçilmez bi unsurudur vazgecmelisin. Ön tanı hdd de problem var.sese gelince enerji ile ilgili bi problem olabilir. Yakından bakmak gerek. Sistem seslerini kısınca düzelir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

cs go oynuyorum son önemli ellerde filan ölünce elimi fareden çekip vuruyorum...

valla kardeşim makine senin ister masaya vur iste kasaya sonuç olarak hdd zarar görecektir çalışan hdd sarsılınca zarar görür.
    CORE2DUO E8400 3.0 CPU. GİGABYTE GA-EP35C-DS3R ANAKART, 2X2 2 GB DDR3 DUAL DDR RAM 1333 MHZ, 2X LG DVDRW,ASUS HD7790 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB EKRAN KARTI, 2X1 TB SATA2 SEAGATE HDD, CREATİVE AUDİGY 7 1 SES KARTI, ASUS XONAR DX2 SES KARTI, GEM KASA, SEASONİC X760 80 PLUS GOLD PSU.
  • Ssd disk sarsıtıdan etkilenmemeli . Ama Hdd güzel etkilenir. Sisteminiz ssd'de kuruluysa sorun olmaması lazım.
    Birde bilgisayarın güç kaynağına dikkat. Kulaklıktan gelen Cızırtı genellikle psu kaynaklıdır.
    Daha Fazla Göster
  • Kabloları kontrol edin, bazen power kablosu tam oturmamış oluyor.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.