Şimdi Ara

Masaya vurdum PC yavaşladı yardım edermisiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    d0ru diyonuz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H3DG3H0G

d0ru diyonuz hocam

Aynen hocam d0ru.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

quote:

Orijinalden alıntı: H3DG3H0G

d0ru diyonuz hocam

Aynen hocam d0ru.

Evet hocam bu d0ru

• harddiski bozmuş olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Bazı hatalar var düzeltin.

Hata felan yok
  • Sicaklik olcme programi ile gta 5 oynarknki degerleri gosterin hocam anormal olan hangisi bakalim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDTune isimli programı indirip benchmark testi yapıp sonuçları buraya yükleyin.
  • Ramleri kontrol et yerinden oynamış olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

HDTune isimli programı indirip benchmark testi yapıp sonuçları buraya yükleyin.

https://i.hizliresim.com/YOQqQE.png

buyrun
  • SempoESA S kullanıcısına yanıt
    Diskiniz gidici. Yavaşlama problemini %90 diskten dolayı yapıyor. İmkanınız varsa eş-dosttan başka bir disk edinerek, bu diski söküp yeni diske windows kurup deneyin. Kesin emin olmuş olursunuz.

Peki diski masaya vurmam mı bozdu derseniz pek sanmıyorum. Şöyle ki sadece masaya vurmakla kasada takılı diskin bu kadar ciddi hasar alacağını zannetmiyorum. Ama diskte zaten belli olmayan problemler vardıysa, masaya vurmanız bunları tetiklemiş olabilir.
  • quote:

Diskiniz gidici. Yavaşlama problemini %90 diskten dolayı yapıyor. İmkanınız varsa eş-dosttan başka bir disk edinerek, bu diski söküp yeni diske windows kurup deneyin. Kesin emin olmuş olursunuz.

Peki diski masaya vurmam mı bozdu derseniz pek sanmıyorum. Şöyle ki sadece masaya vurmakla kasada takılı diskin bu kadar ciddi hasar alacağını zannetmiyorum. Ama diskte zaten belli olmayan problemler vardıysa, masaya vurmanız bunları tetiklemiş olabilir.

pcyi daha toplayalı 1 hafta oldu ama. ilginç değilmi sizce hepsi sıfır malzeme 1 haftalık kasa
    Hocam o halde diski garantiye gönderin. Yanına da bana attığınız resmi, ve yine aynı program ile yavaş modda bad sector taraması yaparak onu da ekleyin.
  • quote:

Hocam o halde diski garantiye gönderin. Yanına da bana attığınız resmi, ve yine aynı program ile yavaş modda bad sector taraması yaparak onu da ekleyin.

tamam hocam. dıyosunuzkı masaya vurmayla bırsey olmaz dogrumudur ? herkul degılım sonucta kasa falan hoplamadı :) sarsılmıstır belkı ama. sonra demesınler kullanıcı hatası
    Hocam siz masaya vurdum demeyin. Masaya vurmakla disk bozulacaksa işimiz var Diskten büyük ihtimalle yapısal bir hata vardı, siz vurunca o tetiklendi.

isterseniz göndermeden önce emin olmak için farklı bir disk ile deneyin imkanınız varsa
  • ben masada klavye kırmış adamım. 4 senedir hala sağlam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona patronun kim olduğunu göster

• quote:

Orijinalden alıntı: SempoESA

quote:

pcyi daha toplayalı 1 hafta oldu ama. ilginç değilmi sizce hepsi sıfır malzeme 1 haftalık kasa

Masaya vurduktan sonra ne farkeder

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.