Bildirim
Masaya laptopu koyunca titreşim sesi.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yok mu yardım edicek? -
Altına ince bişey koy veya soğutucu al -
quote:
Orijinalden alıntı: Razogen
Altına ince bişey koy veya soğutucu al
hocam ince bir şey koymama rağmen öyle yapıyor. Benim merrak ettiğim neden böyle olduğu? başka masalarda yapmıyor açıkcası.
18.3 İnch laptop hocam soğutucular epey pahalı bu boyutta laptop için. Acaba 17 inchlik alsam yeter mi ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
quote:
Altına ince bişey koy veya soğutucu al
hocam ince bir şey koymama rağmen öyle yapıyor. Benim merrak ettiğim neden böyle olduğu? başka masalarda yapmıyor açıkcası.
18.3 İnch laptop hocam soğutucular epey pahalı bu boyutta laptop için. Acaba 17 inchlik alsam yeter mi ki?
Hocam masanı bilmediğim için biraz yüksekte olsa laptop sorun olmaz -
17 inclik yeter ama yanlardan taşıyor biraz leptop pek sorun olmuyor -
-
-
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ismety öz
17 inclik yeter ama yanlardan taşıyor biraz leptop pek sorun olmuyor
Fan önemli değil hocam zaten. Sağlam olsun yeter.
Sende varsa kaça aldın hocam?
@Razogen masa şu hocam.
Hocam titrerken masanın altından yukarı doğru bastır anlatamadım ama anlamışındır titremezse destek koy altına
Hocam titreme yok masada. Sıkıntı titreme sesi geliyor. Yani fan alttada olduğu için o sıkıntı çıkartıyor.
-
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs70-stealth-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-2x128ssd-1tb-173-2gb-w81.html bilgisayar bu ama ben 2014 de almıştım 4.500tl şimdi bu fiata nasıl geldi hiçbir fikrim yok -
quote:
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs70-stealth-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-2x128ssd-1tb-173-2gb-w81.html bilgisayar bu ama ben 2014 de almıştım 4.500tl şimdi bu fiata nasıl geldi hiçbir fikrim yok
Hocam ben bilgisayarı demedim ki :) soğutucu olarak söylemiştim. -
quote:
quote:
quote:
quote:
@Razogen masa şu hocam.
Hocam titrerken masanın altından yukarı doğru bastır anlatamadım ama anlamışındır titremezse destek koy altına
Hocam titreme yok masada. Sıkıntı titreme sesi geliyor. Yani fan alttada olduğu için o sıkıntı çıkartıyor.
Ozaman soğutucu alman lazım hocam
Kitap koyunca altına ses geliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Slade -- 10 Ocak 2017; 12:13:11 >
-
ya onu ulusta (ankara) ucuz yerler oluyor oradan almıştım sonra okul açılınca oyun oynamayı bıraktım arkadaşın birine verdim ama 10-20tl civarıydı -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
@Razogen masa şu hocam.
Ozaman soğutucu alman lazım hocam
Kitap koyunca altına ses geliyor mu?
hocam ses hard diskten geliyor. Onun dönme sesi masaya geçiyor. Harddisk miladını doldurmuş diyeceğim fakat başka masada yapmıyor açıkcası
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X